Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kyrinkutak

Marketing

STARI ZAPISI KAKO SLIJEDE...

KYRA
Image Uploaded by ImageShack Toolbar Moja mama Luna me okotila 14.08.2006., ona je isto ovako predivna siva, kao ruska plava. 06.10.2006. je došla gospođa u jednako sivoj vesti i odvojila me od mame, ali ubrzo mi nije bilo žao. Živim s dvoje djece i njihovim roditeljima. Ponekad pomažem u izvlačenju niti iz klupka (vidi sliku) kako bi pletenje išlo lakše!


Image Uploaded by ImageShack Toolbar
Ovo je moj prijatelj Miško III (da, prethodna dva su...no,da). On je kriv što se Lorna na mene ljuti! Bježi mi on baš u zavjese, tepih, posteljinu, speglani veš...ja moram po njega, a onda ispadnem kriva za nered!!! Na svim prethodnim slikama sam već velika, mada vam se to tako ne čini... evo zato jedne moje fotke kad sam bila mala, a i ta je rijetkost jer sam rijetko bila mirna!...a tako slatka!
Image Uploaded by ImageShack Toolbar

travanj, 2007
Neki će reči da sam psić nakon što vide kako pijem vodu, ali i spavam na istom mjestu...
Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar

svibanj, 2007
Osjećam se... ne znam ni sama. Mogu nekad satima mirno spavati, a onda me odjednom uhvati želja da izađem. Mislim da su i moji mali članovi obitelji u sličnom stanju i da kažu da je to pubertet. Jučer (14.05.) sam navršila 9 mjeseci. Miki i onaj svjetložuti mačak mi još pjevaju, ali nije mi to lijepo i najrađe bih da me ostave na miru!

08.06.2007.
Jučer mi nisu dali jesti. Koja muka! Gledali su me ko da sam luda! I po noći sam bila gladna... Onda su me odveli nekud gdje zu ženski ljudi imale zelenu odjeću. Tu sam ostala. Piknuli su me da me peklo za poludit!!! Zaspala sam i kad sam se probudila boljelo me na trbuhu. Polizala sam golu kožu na bolnom mjestu... Došla je moja obitelj po mene. Znala sam da me nisu zaboravili!!! Dobri moji, doveli su me doma. Pokušala sam pregledati da li je sve kako sam ostavila, ali mi je guza bila teška pa mi je padala sad lijevo, sad desno! Bila sam jako umorna, pa sam zaspala... doma, u svojoj košari!

Post je objavljen 02.11.2007. u 12:34 sati.