Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnazenlji2

Marketing

Vrijeme je za new post….
thumbuppjeva
Pa evo i ja moram napisati novi post. Hvala na komima, ali mogli bi vi i više…
No dobro.
Petak – Zanimljivi dan pun događanja.
U petak je bio moj roćkas! A bio je i ples… Hvala svima na čestitkama!!! Mi smo trebali puštati mjuzu na plesu, ali naravno Dunja je nešto sprčkala i nije prepržila ništa… Dunja, Dunja… Dobro da su došli osmaši, inače bi ples propao. Nije bila baš odlična glazba, no ok. Plesali smo ko ludi… Dunja je bila nešto tužna, ali ju je utješio njen Bubi i sad im je super! Pozdrav zaljubljenom paru!
E da snimali smo mali dio filma na plesu, inače, snimamo ljubavni krimić. Ariana, Tihana, Karlo i ja smo glavni glumci i super nam ide.
Došla mi je prijateljica iz Daruvara na tri dana, u petak. Zabavljale smo se i uživale koliko smo mogle, zbog mog burazera… Zove se Iva i zgodna je, a i nekoliko se dečki popalilo na nju… ha ha ha … Baš fora… U subotu su mi došli odrasli, moslim rođaci i bratići, pa smo malo slavili, a u nedjelju su mi došli frendovi iz škole. I Iva je tada još bila. Išli smo na pizzu u Ivonu njamii malo se prošetali i išli doma. Mislim da je bilo ok! Bilo nas je 14 s tim da Lea nije mogla doći jer je u bolnici, mislim da više nije, ali imala je šum na srcu i ovim putem ju puno pozzam. Iva je te večeri oko 21 sat išla kući. Jedva čekam da se ponovno vidimo i drago mi je što se upoznala s mojim prijateljima. Pozam ve moje frendove s roćkasa!!!! Pozrav svim zaljubljenima i mojim frendićima, Ivi, Lei itd...
Ostavljajte mi puuuno komentara!!!!
POZZZZzzzz…!
mahwavemahwave




Post je objavljen 01.11.2007. u 14:30 sati.