Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ladyrosenred

Marketing

feel home anywhere the light of day is drowned in heavy rain

Image Hosted by ImageShack.us


Eh da. Njemačka. Neću o tom. Ako kažem da je bilo prekrasno, nezaboravno, jedva čekam opet – lagala bih, a da kažem da je bilo koma, glupo, dosadno – opet lažem, a i ispadam nezahvalno razmaženo derište jer "koliko bi se djece na mojem mjestu tako veselilo ovom putovanju a ja bi radije bila u školi nego tamo"… Bla bla.
Al bilo je dobro. Baš onako… dobro.
Ekipa s kojom sam išla – nemam prigovora, sve super.

O prometnoj nesreći isto neću jer ionako svi već sve znaju, a opet možda i ne, jer sam čula i neke izmišljotine u vezi toga but I really don't care… Život ide dalje sretan.

E ali moram ispričat jednu tragičnu priču. Bila je tamo neka ogromna trgovina s raznom robom, među ostalim i CDima. I nakon jako, jako puno premišljanja napokon odaberem Poisonblack – Lust Stained Despair. I pljunem 10 eura za njega (to po nekoj sniženoj cijeni). I odem u neku trgovinu s obućom. Dok sam se preobuvala, ispustim vrećicu i odem. I tek nakon 15 min skužim da mi to fali. Vratim se. Nema je više.
cry cry cry
Ovim putem pozivam sve ljude dobra srca da ako imaju bilo što od gore navedene grupe (ionak imaju samo 2 albuma) da me hitno kontaktiraju. Isto vrijedi i za dvije niže spomenute grupe. Zahvaljujem.

Sa školom je sve relativno dobro. Ovisi o predmetu. Ma mogu reći da sam zadovoljna. Ovu godinu mi je bitno samo proći s 5 pa da ne moram na maturu.

O izboru faksa – u sljedećem postu. Došlo je do popriličnih promjena.

Imam 18… I dobro se osjećam yes. Bolje nego što sam mislila da će biti. I idem na izbore, ali još uvijek ne znam za koga ću glasati. I kad bi si našla neku stranku sa stavovima po mojem ukusu, oni se vjerojatno ne bi uspjeli probiti kraj gigantskog HDZa i SDPa, pa mi na kraju ostaju samo oni. Šugavo.

Ovih dana uglavnom slušam Amorphis i Sentenced, oboje prekrasni lyricsi. Mp3 mi stigao s popravka ali mi krepale slušalice.

I jedno pitanje svima koji nedajbože nalete na ovaj blog. Kak vidite onaj natpis "lady Rosenred"? Jel onak ko lijepa zavojita ukrašena slova il' onak' bezveze? Ak vidite bezveze, slinite AnglicanText font. Nećete požaliti yes


so it will not play, will not rejoice at all
music will not play to please
give off the right sort of joy
for it was fashioned from cares
moulded from sorrow


Post je objavljen 31.10.2007. u 18:53 sati.