Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

plivu su rastepli kao bugarsku skupštinu

Sjećam se jedne epizode Senfielda u kojoj je bilo govora o tome kako možete puno saznati o osobi ako joj zavirite u ormarić s lijekovima u kupaonici.
Baš sam danas gledala u sve svoje lijekove, koje sam nekada koristila, a ostatke slijepo čuvam, ako mi ikada zatrebaju ili već nekom drugom sa sličnim simptomima. Ponajviše je tu razno raznih masti i krema, svaka služi svojoj svrsi i spremna sam ju udijeliti svakome s istom bolešću.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Priča koju vam želim ispričati dogodila se u jednoj apoteci u jednom malom mjestu gdje svi sve znaju.
Krenule tako mama i kći kupiti vaginalete, koje su u biti trebale kćerki, ali joj je nekako bilo neugodno tražiti, iako se gljivićna oboljenja mogu dobiti na sto i jedan pristojan način. Kada su stigle u apoteku, mami nije preostalo ništa drugo, nego da ona kupi te proklete veginalete.
Stala je mama tako u red, u toj maloj apoteci, u malenom gradu. Kada je došla na red, shvati da poznaje čovjeka koji radi i da joj je on, ni manje, ni više, prijatelj od bivšeg direktora. Nakon što su se uljudno pozdravili, kaže mu mama da bi joj trebao Geonistin (ime vaginaleta), rekla je to onako u pola glasa da baš svi ne čuju, kad čuješ ti prodavača, maminog poznanika, kako glasno odgovara:
" Geonistin, ma nema toga više, to vam je od Plive. Plivu su rastepli ko Bugarsku skupštinu!"
Na to će mama:"Dobro, a imate li neku zamjenu," govorila je tiho pokušavajući skinuti znatiželjne poglede jer vjerojatno su svi čuli opasku o Plivi i bugarskoj skupštini te su zbog tog još pozornije slušali, kad li apotekar odgovara:
"Imamo Canesten i to su vam i vaginalete i krema!"
"Pa dobro, a jel mi treba i krema?" upita mama, očekujući nekakvu kćerkinu gestu. Gledala je prema kćerki koja je sjedila na sigurnoj udaljenosti i čekala pa ipak njoj trebaju vaginalete,nije dočekala željenu gestu, kad apotekar poviče:
" Ma najbolje je to i namazat. Kad vi to još i namažete, e onda je to,to.!"

Za crknit od smijeha, zar ne?


Post je objavljen 31.10.2007. u 18:07 sati.