Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/princeskrafna

Marketing

PIR:)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

stara me prObudila prije 8.. da mOram na frizuru ić.. O jebem li ti frizuru da ti jebem... al dObrO, Odem dOli da mi napravi vrlO jednOstavnu frizuru, ali frizerki tO neuspijeva. radi tOtalnO krivu frizuru i za ne falit mi stavi 8 litara laka na glavu.. takO da sam pOnOvO mOrala prat kOsu dOma.. tO mi je za pOčetak diglO tlak.. dOma sam se malO zajebavala, jela, Obukla, našminkala i krenili smO.. dOšli smO u v.b. OkO 1 i pO..
bilO je već pun k. ljudi.. brunO je šminka i radiO frizure.. ma kO na filmOvima.. :)) pOečli smO pit laganO.. primjetila sam nekOg tipa kOji je biO istO u tOčkastoj kOmbinaciji ka i ja pa sam ga Odma pitala za ples..
OkO 4 smO išli u grad. u autu guzla, mate,sinki, ina i ja.. imali smo party u autu.. predObrO..matični ured je bio u starOj škOli.. dOčekala nas je klapa.. ja sam se cila bila na ježila.. brrr..
nakOn sudbOnOsnOg da mOj dragi tata, ina i ja smO Otišli za šank u bety-ja, pa Onda i u kafe bar kačić.. party
pOtOm smO se u tučepi zapičili.. tamO smO Opet jeli, pili.. neki malo više, neki malo manje.. neki su se bacali pOd stOl da bi uvatili bOmbOne kOji su se bacali s balkOna (pOzdrav guzli..)rofl

.. hOtel NEPTUN... dOčekali nas kOkteli u raznim primamljivim bOjama.. ja sam uzela 3 Odma, u slučaju da ne zafali.. :)
spustili smO se u salu.. jeli, Opet pili, Opet jeli... najdraži diO većeri mi je ples biO.. na jednom plesu.. ćini mi se da je tajči "svirala".. mate me zavrtiO malO brže i pala sam na khm khm stražnjicu, i nabila ruku.. strašnO me bOlilO.. nateklO mi bilO.. pa sam malO led držala.. dO sljedečeg plesa.. :)
u pO te fešte ja sam malO trknila u autO i navukla baletanke na nOge.. krepale mi nOge od štikli.. cry
i da, sinOč sam prvi put u živOtu jela janjetinu.. baš je lipO.. al šta se žedni od toga.. roflparty
ma sta da vam pišem više.. znate kakO tO obično biva u pirevima.. šta se radi i tO sve..
e da, buket je uvatila teina mala sestra.. kad jOj je tO Otac vidiO Od muke se za glavu uvatiO.. :)


Post je objavljen 28.10.2007. u 12:07 sati.