Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tiborsharpovac

Marketing

Avaj Cezare!

Uuufff, dugo nas nije bilo. Ajmo redom!
Kao prvo, nemoš vjerovat.
Anketa je požnjela zanimljive rezultate, pogotovo izvršitelju moje oporuke. Rezultati u ovom trenutku:
Anketa: Što mislite, tko će umrijeti u novom miniserijalu?
Mejo ubit ću te! - 6 glasova (samo da znate, na ovom blogu mušterija nije uvijek u pravu!)
Svebor - 4 glasa
Dalaj Lama - 2 glasa
svi od navedenih - 1 glas
Tibor™ - 0 glasova
Zlibor - 0 glasova
nitko od navedenih - 0 glasova
Fakat me zanimaju razlozi vašeg izbora, ako biste našli trenutak da ga obrazložite u komentarima molim vas da to i učinite.
Stavih novu anketu, izjasnite se i u ovoj.
Sad kad to sredismo, evo i strip (jer si Ti to tražila sretan):
Image Hosted by ImageShack.us

eek
Kladim se da ovo niste očekivali ni za milijun godina sretan
Posvećen Stevenu Seagalu. Čovjek ima lice od gipsa.
Vidi vraga, Zliborov specijal. Oproštajni ili...? zubo
U tijeku su dvije izložbe koje vam preporučam, Skandinavski dizajn (odite vidite, imaju legiće!) u MUO i 5+ (radovi učenika Akademije, sjajne stvari!) u Gliptoteci.
The Adventures of Dr. McNinja je najoriginalniji strip na svijetu. Uz to je jedan od najsmješnijih kojeg sam imao priliku čitati, i uzbudljiv je do bola. Odličan je! Još je fora što ćete čitajući ga moći vidjeti kako autori postupno prelaze na sve sofisticiraniji stil crtanja kako se nižu nastavci. Trk na stranicu!
Ako možete, zaigrajte Final Fantasy Tactics Advance, igra je sjajna. Detaljna, logična, zanimljiva i zabavna. Sve na jednom mjestu.

Inače, cijenjeni jedan je iznjevši svoje mišljenje u komentarima za prošli post ukazao na krajnje bitnu temu. Ne kritizirate me! Pogledajmo istini u oči, da je ovaj strip besprijekoran već bi imao liniju igračaka. Zato vas najljepše molim, ako vidite nešto što vam smeta ili vam se čini glupo, a mislite da ja toga nisam svjestan samo se derite! Dajte mi do znanja, pomozite mi da Tibor bude što bolji, ajmo, kritike, prostote i osobne uvrede, što čekate?! Samo Ti možeš učiniti Tibora kvalitetnim!
Naravno, ne znači da će svaki prijedlog biti prihvaćen, tražim poboljšanja bez mjenjanja koncepta i duha stripa. Ako možete pomoći unutar ovih uvjeta, molim vas, pomozite.
Hvala.

P.S. Poslah strip Macanu. Sad kad sam ga predao mi se čini daleko gluplji nego dok sam ga radio, ali valjda je to normalno. Sa ispitima je tako.
P.P.S. Još malo do CRŠa!! Zakon!


Post je objavljen 02.11.2007. u 23:40 sati.