Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/izbori2007

Marketing

Ivica Kirin postao bloger!

A sada, dragi blogeri i blogerice, vijest mjeseca! Sasvim neočekivano, Bloghaerovcima se pridružila najveća internetska zvijezda u Hrvatskoj na adresi kirinivica.blog.hr! Svojim preimenovanjem YouTubea u Jubito, čelni čovjek MUP-a koji je nenamjerno dao svoj doprinos internetizaciji hrvatskog prostora i razvoju domaće IT industrije, otvaranjem bloga odlučio se na nesvakidašnji potez!

Na samom početku svog prvog posta kojeg je simbolično naslovio "Bloger JUBITO Kirin ponovno surfa" već se našalio na svoj račun.

"S obzirom da se JUBITOM bavi(la) cijela nacija, ovo će biti dobrodošao korak u tom smjeru, jer ovakva popularnost bi zasigurno laskala svakome, a ni ja nisam ništa drugo nego samo čovjek od krvi i mesa... tko zna, možda nakon političke karijere razmislim i o Hollywoodu. Samo što ću tada vjerojatno biti meta napada – stilistima!"

Iz HDZ-a i sam Ivica Kirin potvrdili su nam da je blog zaista autentičan. Sam Kirin inače smatra da je blog jedinstvena prilika da iskaze svoje stavove oko nekih tema.

Udar HDZ-a na Blog!

Na našem izbornom blogu kritizirali smo HDZ da su oni jedina stranka koji su odbili da itko iz njihovih redova piše blog. No, danas iznenađenje. U komentaru na našem blogu javljeno nam je za čak pet HDZ-ovaca blogera!

Osim Ivice Kirina, svoj prvi post su napisali Tomislav Ivić, Josip Đakić i Dragan Kovačević, dok još čekamo prvi tekst Berislava Rončevića.

Post je objavljen 25.10.2007. u 21:48 sati.