Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fcrealmadrid

Marketing

Real Madrid-Olympiakos

Brazilac Robinho najzaslužniji je što je Real večeras na Santiago Bernabeu osvojio sva tri boda protiv grčkog Olympiakosa. Već u drugoj minuti nakon akcije u kojoj udarac Van Nistelrooya Nikopolidis brani, odbijena lopta stiže do Raula, a najbolji strijelac u povijesti Lige prvaka svojim 58. pogotkom dovodi Madriđane u vodstvo. Samo pet minuta bilo je potrebno da Olympiakos poravna. Izjednačujućem pogotku Gallettija prethodio je dobar prodor Đorđevića po lijevoj strani.
Image Hosted by ImageShack.us

Kada je u 13. minuti Torosidis kao zadnji čovjek obrane povukao Van Nistelrooya i dobio crveni karton, izgledalo je da Olympiakos nema više što tražiti u Madridu. Ratoborni Grci se ne predaju, naprotiv početkom drugog poluvremena nakon slobodnog udarca Đorđevića Julio Cesar se odlično snalazi u šesnaestercu i dovodi svoju momčad u vodstvo od 2:1. Robinho odlično koristi centaršut Sergia Ramosa te udarcem glavom vraća stvari na početak. Novu veliku priliku, točnije penal, ne koristi Van Nistelrooy, a dosuđen je nakon što je Ledesma faulom u blizini korner linije zaustavio Robinhovobiciklo.
Najbolji pojedinac susreta Robinho uskoro donosi novo vodstvo španjolskom prvaku, snažnim udarcem s lijeve strane pod prečku Nikopolidosovog gola, na asistenciju Van Nistelrooya. Crveno-bijeli iz Pireja ne žele poraz u Madridu, a u sudačkoj nadoknadi stopostotnu šansu Stoltidisa na gol-crti zaustavlja Casillas da bi Real u kontra napadu golom Balboe stigao do prividno lake pobjede od 4:2.Real se nalazi na čelu skupine sa 7 bodova.
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 25.10.2007. u 20:12 sati.