Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4prijatelja

Marketing

Pay the bill and lick my lolypop!

I eto nas nakon nekoliko uspona i padova opet skupa na okupu...Ok otišli smo na cugu bez Andree, ali ona je bila na kavi sa svojom frendicom...I tako nas troje sjeli smo u auto, putem smo jeli čokoladu, i razmišljali smo kamo bi mogli na piće...Svi su glasovali za Opium, ali Joci je bilo dosta Opium-a, pa smo otišli do Kaktus-a, i tamo smo sreli Ivicu i njegovu novu curu (nažalost). Ispijala se runda za rundom, Joco je telefonirao vani sa Vesnom (starom prijateljicom sa prakse), a unutra se Tomek osjećao kao „Pale sam na svijetu“, jer Siniša je samo pričao sa Ivicom i njegovom Dorinom, Doriom ili kako već... Onda je Siniša došao na ideju da idemo do starog nam EXIT-a u Đurđevcu, iako je on bio popio 3 pive...Joco se tome usprotivio, posvađali su se, ali su se uskoro i pomirili. Tomek i Joco su se dopisivali mobitelima, stalno si nešto došaptavali, jer su se osjećali kao smetala. Kada su Ivica i njegova „Marica“ počeli plaziti jedan po drugome, shvatili smo da bi bilo vrijeme da krenemo. Izlazeći van Joco i Tomek su se pitali je li Ivica platio račun, jer je „častio“ zadnju rundu... Naravno da nije, to su zaključili vani kada je, on kroz smijeh rekao da je zaboravio platiti račun (aha, da, zaboravio). I tako smo rekli da nema teorije da opet idemo sa njim na piće. No way, Hose!
U gradu smo sreli Andreu i njezinu prijateljicu, te ih upitali hoće li do EXIT-a. Kada su se složile, nas 5 je krenulo put Đurđevca. Sve je bilo ok, dok nas pred samim ulazom na parking EXIT-a nije zaustavila policija. Naravno Siniša je puhao i napuhao 0,33 ‰ alkohola u krvi. Andrea je morala preuzeti vozačko mjesto, jer je on ostao bez vozačke, ali na sreću, samo na 6 sati. I tako malo je imala problema sa rikvercom, ali nekako je išlo, i tako smo se naparkirali, tj. Tomica je naparkirao auto i ušli smo u unutra. Popili smo rundu, i krenuli doma jer prošla je ponoć,a sutradan se radilo... Putem doma, Joco se molio da dođemo živi, Andrea je vozila dok je Siniša prebacivao brzine jer eto nije mogla sve sama.
Tomek se sam zabavljao, kao i inače, jer on je sam sebi zanimacija, ali i nama. I tako smo živi i zdravi došli doma (nismo mi niti sumnjali u Andreu). Krenuli smo kući jer sutra je novi dan, i Siniša je obećao da neće piti, bar ne kada vozi.....




Post je objavljen 25.10.2007. u 11:02 sati.