Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infosvijet

Marketing

Verlag Dashofer

Što je to?
Tvrtka Verlag Dashofer d.o.o. profesionalna je izdavačka kuća za ekonomsku, pravnu, građevinsku i tehničku literaturu. Dio je međunarodne skupine Verlag Dashöfer, dok društva kćeri posluju u Njemačkoj, Poljskoj, Portugalu, Grčkoj, Češkoj, Slovačkoj, Sloveniji, Kini i Rusiji.
Verlag Dashofer d.o.o. prisutno je na hrvatskom tržištu od polovice 2005. godine. Sjedište tvrtke je u Zagrebu, na adresi Šubićeva 16.
Tvrtka je specijalizirana za izdavanje stručnih publikacija vezanih za poduzetničku djelatnost, te organizaciju stručnih seminara. Jedna od dodatnih usluga tvrtke Verlag Dashöfer, za sve registrirane korisnike, su besplatne e-mail novine. Aktualne informacije stižu korisnicima u njihov e-sandučić. Glavni je cilj tvrtke pružati kvalitetne i aktualne informacije, ali na razumljiv i praktičan način namijenjen široj javnosti.
Nešto više o proizvodima i uslugama tvrtke Verlag Dashofer d.o.o pronađite na www.dashofer.hr.

Kakve to veze ima sa web zaradom?
Ima, i to velike veze! Tvrtka Verlag Dashofer izradila je affiliate program u svrhu reklamiranja njenih proizvoda i usluga, a usput da, oni koji pomognu reklamirati, dobiju svoju zasluženu nagradu! Za rad u ovom programu nisu potrebna nikakva posebna znanja. Sve što Vam je potrebno jeste računalo, priključak na internet i dobra volja. Isplata je zagarantirana jednom mjesečno, jer radi se o svjetski renomiranoj tvrtki i legalno registriranoj u Republici Hrvatskoj. Detaljnije upute dobit ćete nakon što se učlanite u Dashofer Affiliate Program.

UČLANI SE!

Zarada
Sljedeći su načini zarade:

Plan 1 : Zarada od besplatnih Dashofer eNovina
Svaki put kada se netko upiše preko vašeg linka/banera upiše u eNovine, dobit ćete 1,50 kn.Budući da je upis u eNovine besplatan vrlo brzo ćete moći zaraditi znatnu količinu novca za isplatu.

Ovaj način zarade provodi se u 3 nivoa, pa ćete od affiliata koje ste učlanili preko sebe, a koji su u sustavu ispod Vas primiti slijedeće zarade:
1. nivo - 1,5 Kuna (zarada kada Vi pošaljete upisnika u eNovine, tj. kad se prijavi preko vašeg linka)
2. nivo - 1 Kuna (zarada od affiliata koji je ispod Vas, a koji je poslao upisnika, tj. kad se netko prijavi preko linka vašeg affiliata)
3. nivo - 0,5 Kuna (zarada od affiliata koji je u drugom nivou ispod Vas, a koji je poslao upisnika, tj. kad se netko prijavi preko linka vašeg podaffiliata, affiliata od vašeg affiliata)

Plan 2 : Zarada od Dashofer Affiliate Programa
Na samom početku dobijete 10 kn za učlanjenje!

Također svaki puta kada preko vašeg linka ili banera posjetilac dođe na http://dashofer.webzarada.com te postane novi affiliat član ostvarit ćete zaradu u iznosu od 3 kn. Na ovaj način ćete moći zaraditi znatnu količinu novca jer je upis u affiliate program besplatan.

Učlanjivanjem affiliata ispod Vas stvarate svoje stablo affiliata. Stablo affiliata ispod Vas može Vam permanentno donositi prihode bez dodatnih ulaganja i truda. Na Vama je samo da po internetu ostavljate svoje bannere i affiliate linkove koje dobijete u affiliate panelu, nakon izvršene registracije, a ostalo prepustite tvrtci.

Plan 3 : Preprodaja Dashofer Priručnika
Svaki put kad netko preko vašeg linka dođe na webprodaju te tvrtke i kupi jedan od ponuđenih priručnika zaradit ćete:
1. nivo - 100 Kuna (zarada kada Vi direktno pošaljete kupca, tj. preko vašeg linka)
2. nivo - 0 Kuna (zarada kada affiliat jedan nivo ispod vas pošalje kupca, preko linka vašeg affiliata)
3. nivo - 0 Kuna (zarada kada affiliat drugi nivo ispod vas pošalje kupca, preko linka vašeg podaffiliata)

UČLANI SE!

Isplata
Tvrtka Verlag Dashofer nudi mogućnost isplate na žiro račun, ukoliko ste pravna osoba, i na devizni račun ukoliko ste fizička osoba. Za detalje pogledajte na njihovoj stranici!
Za isplatu morate imati minimalno 300 kn, i maksimalno 1000 kn, pa namjestite sami nakon koliko ćete da vam isplate. Možete namjestiti da vam isplaćuju nakon zarade od 300, 500 i 1000 kuna.

Vjerovati ili ne?
U ovaj affiliate program možete imati povjerenja jer oni imaju veće koristi od toga i neće varati ni pod razno jer im se ne isplati. U ostalom, nemate što izgubiti, i ne trebate ništa uložiti, osim malo vremena, a možete puno zaraditi, zavisno o vašim uspjesima reklamiranja! Isplati vam se sigurno!!!

Registracija

UČLANI SE!

Registracija je jednostavna:
1) Kliknite na jedan od linkova koje vidite za se učlaniti,
2) Kad dođete na stranicu, na dnu stranice ćete vidjeti plavi link "učlaniti se!"
3) Kliknite na njega i popunite registraciju ALI sa TOČNIM podatcima!!!
4) Morati ćete potvrditi e-mail adresu stoga preporučam da date originalnu, jer ne podržavaju hotmail, yahoo... i mora biti TOČNA!!!
5) Kad ste se registrirali, u e-mail ćete naći link za potvrdu koji morate kliknuti, i naći ćete link koji vas vodi na vaš panel za log-in ili ćete ga naći na stranici kao kartica "Affiliate login"
6) Kad se prijavite u vaš panel, tamo ćete vidjeti vaše stanje, dobiti vaš refferal link i moći ćete promjeniti vaš profil klikom na "Uredi profil" u gornjem desnom kutu stranice. Daljnje upute ćete naći na stranici.

UČLANI SE!

Sretno i zaradite što više!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!


Post je objavljen 23.10.2007. u 21:20 sati.