Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hajduk1995

Marketing

malo kasnin ali eto

Sutra protiv Zadra i bure


Zbog jake bura koja se najavljuje sutra na području Splita, utakmica 12. kola 1. HNL-e između Hajduka i Zadra pomaknuta je s prvobitne satnice 18.00h na 15.30h.
Uoči sutrašnjeg gostovanja momčadi iz "Stanova", Hajdukov sastav mogao bi doživjeti i neke preinake. Po najavama trenera Krešića od početka će na gol stati Vjekoslav Tomić, dok će Igor Tudor nakon prijateljskog ogleda u Sukošanima i niza jakih treninga, ipak sjesti na klupi i pričekati službeni povratak "bijelom dresu" u drugom poluvremenu.
Među osamnaest kandidata za sastav su i dva povratnika nakon teških ozljeda Drago Gabrić i Marin Ljubičić. Ante Rukavina i Nikola Kalinić vratili su se s dugog puta iz Farskih otoka gdje je mlada reprezentacija igrala kvalifikacijskih susret za EP, tako da su trenirali u lakšem intenzitetu, kako bi se regenerirali za sutrašnji ogled.
Nikola Kalinić je na Farskim otocima bio glavna figura tamošnjeg ogleda, postigavši oba pogotka za našu selekciju u pobjedi 1:2.

Vjerojatni sastav Hajduka:
Tomić - Pelaić, Sablić, Buljat, Hrgović - Damjanović, Andrić, Rubil - Cernat - Bartolović, KalinićPost je objavljen 23.10.2007. u 20:50 sati.