Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hardrockgostiona

Marketing

ZAREDALE SU MI USRANE NEDILJE

Molija me lik iz kvarta da mu ka posudin 200 kuna. Ma daj se jebi, reka san, što misliš da ja štancan kune. Koji ti je kurac?! Eeej, najdraži su mi takvi, znaš! Nit ga čujen, nit ga vidin, danima, misecima čak. Ko zna kud se vuče i što radi svo to vrime, a više me pravo i ne zanima. Bija mi je prijatelj, sada jedva da se i poznamo. Izgorija je skroz. Nos više i ne briše, kretenčina. Bilo mi ga je ža ispočetka, sad me živo boli kurac za njega. Glup je!!! Kako se tako može navući, budaletina jedna. Gle, u ovo doba kad si zasut, zatrpan, ugušen informacijama ( ništa više pravo i ne postoji nego trilijun na stotu informacija raznih formata i kalibara)..e, dakle, u ovo doba kad možeš čuti sve o sintetici i njenim učincima na nos i mozak, on se ponaša ka da je gluhonijem i nepismen u isto vrime. Pa nalij se ka guzica, popuši 10 truba trave, ubij se ka čovik prirodnim sastojcima, što se kolješ tim kemijama, jeben te tupoga!
Znan da nije uputno ubijati se ni na koji način, ali ima velik broj ljudi kojima je nesvistica u genima - oću reći, moraju biti maloubijeni nečin jer eto, tako se bolje osjećaju ili što ja znan iz kojeg razloga. I ja volin biti malo "zamućen", hehe. Ali nisan tolika budala da ću se zato navući na neka sranja s kojih se posli neću moći skiniti. Pa za takvo što stvarno moraš biti gadno prikraćen. Jeba te, to je običan mali račun iz 2. osnovne:
1+2=3 ili nos+igla= crna jama
Pa jel voliš crnu jamu? Eno ti je!!! Zaroni muški! Ubij se, stoko, ionako više ni za kurac nisi.
I ne radi se o usranih 200 kuna!!
Daću ih onoj siroti što traži boce po kontejnerima. Crka ako to ne napravin već sutra ujutro. Ali ne dan takvon zombiju što je unesrićia i sebe i familiju i sve kojima je do njega ikad bilo stalo.
Jeben ti 200 kuna i kad me ih je pita!!!
Što san ga mora viditi uopće. A dan mi je starta tako dobro...koji je kreten reka da se po jutru dan poznaje?!

Post je objavljen 22.10.2007. u 00:47 sati.