Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/infosvijet

Marketing

AdBux

Što je AdBux?
AdBux je stranica za reklamiranje, koja zarađuje reklamirajući druge stranice koje joj zato plačaju. Kako bi što više klikova i zarade ostvarili, oni plaćaju dio te zarade nama da mi klikamo na te linkove i povećavamo im zaradu!

Kako funkcionira???
Vrlo jednostavno! Stranica objavljuje linkove, i nakon nekog vremena promijeni listu. Linkove ćete naći u kartici Browse Ads ukoliko ste ulogirani! Vi morate što više promjena pratiti i svaki put kad se pojave novi linkovi, kliknuti na sve njih ( jedan po jedan ). Kad se otvori ta stranica koju link reklamira, počekate otprilike oko 5 sec, što vidite na vrhu stranice gdje je banner od AdBux-a. Kad to vrijeme istekne, gdje je istjecalo će vam pisati "Done" i pojavit će se znak $. Kad ste to obavili, zatvorite taj prozor i idete na novi link istim postupkom. Kad poklikate sve linkove, čekate da vam dođu novi i svako toliko provjeravate. Ako i propustite neke, nema veze. Ovisi o vama koliko ćete zaraditi.
Napomena! Isti link možete klikati više puta, ali vam neće donositi zaradu osim prvi put. Jedino ako ste dobrostivi, možete klikati da bi ta stranica zaradila, pa možda, ali možda isplate budu malo veće.

Zaradu možete i povećati, tzv. referalima!!!!
Dobijete link kojim reklamirate tu stranicu, i, ukoliko se netko spoji preko vašeg linka, dobivate novac i za to, te dobivate novac za njegove klikove!!! Referala može biti neograničeno!!! Link ćete naći u kartici My AdBux kad ste ulogirani!

Način isplate
Stranica ima mogućnost isplate na bankovni račun ili pomoću čeka! To odabirete pri registraciji!

REGISTRIRAJ SE!!!!!

Vjerovati ili ne?
Mislim dabi trebali vjerovati stranici jer nemate što izgubiti! Stranica je pouzdana i sigurna, ali čak i da nije, nemate što izgubiti, ne trebate ništa ulagati osim malo vremena, a možete zaraditi!!!!! To je više nego isplativo!!!! Ni stranici se ne isplati varati jer oni zarađuju na tome!!! Vjerujte affiliate programima i "podebljajte svoj džep"!!!

REGISTRIRAJ SE!!!!!

Plaća
Plaća ovisi o vama! Koliko linkova propustite, a koliko ih kliknete, te koliko referala uspijete dovesti, na vama je!
Plaća može iznositi nekoliko centa, a može i nekoliko stotina ili tisuća dolara!!! $$$
Odluka je na vama!!!

Registracija
Registracija! je jako jednostavna!!!
1) Na dnu stranice vidjet ćete gdje piše "Join Now. It's Free"
2) Ispunite one podatke koje vas traže i pazite da bude točno jer moraju znati kome će i kamo isplatiti!!! Napomena: Pod odabirom države odaberite Croatia ( pod slovom 'H'), nije pod C ali je ima! Potražite!
3) Nakon toga obilježite "kućicu" za potvrdu prava njihovih i pritisnite "Send Verification Email"
4) Nakon toga dobiti ćete poruku na e-mail adresu koji ste naveli, ukoliko ste naveli točnu. Pritisnite na link koji ste dobili u poruci.
I to je to. Završili ste svoju registraciju.

Tada trebate izvršiti log-in i početi raditi kako sam gore objasnio u "Kako funkcionira"!
I to je to! Počnite klikati i reklamirati i neka "lova proteče"!!!

Za se prijaviti klikni ovdje: REGISTRIRAJ SE!!!!!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!Post je objavljen 21.10.2007. u 21:34 sati.