Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framatrsat

Marketing

DOM NA BRAŠĆINAMA

Eto da iznesem priču o našem malenom posjetu domu na Brašćinama! Možda je malen za nas, ali jako velik i jako važan štoćenicima doma!
20.10. odnosno jučer, u subotu, nas par framaša, ali jako maleni broj, samo nas 5 posje... ne, ne, ne.. Krivi izvjestaj! zubonaughty
Mislim datum, i dan su dobri, ali broj framaša je krivi!! Zato ajmo ispočetka!
Kao što sam i napisala, jučer, u subotu, nas 20
dead Image Hosted by ImageShack.us
framaša,posjetili smo dom na Brašćinama.. I šta vam reći! Čim smo došli, osmjeh na licima štićenika se pojavio i nije do kraja zajedničkog susreta silazio sa lica! A bome ni nama!! U prvi trenucima možda je bilo teško vidjeti one koji kroz život koračaju sa fizičkim i psihičkim hendikepom i kojima je jako teško, no mi framaši odlučili smo da ćemo im uljepšati bar tih par sati što ćemo boraviti s njima.. No ustvari, situacija se okrenula.. Kako je susret prilazio kraju shvatila sam da su ustvari oni nama uljepšali tih par sati u našem životu! Jer to su predivne osobe, pune osječajnosti, koje su nas i koje nas mogu u mnogočemu naučiti!!
Zajednički susret smo proveli uz pjesmu, ples, ljepljenje raznih materijala, razgovor, a normalno i uz zajedničko fotografiranje!! sretan Stvarno bilo nam je prekrasno, a i par suza na odlasku mogu to potvrditi!!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 21.10.2007. u 20:24 sati.