Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shvatime

Marketing

. Blah blah blah . Totalno glupo .

Doma sam. Vikend je. Ne javljam se nikom. Bila sam vani i isplesala se. Družila se samo s ljudima iz bivšeg razreda. Bilo je... fenomenalno. Mjuza odlična. Great.

Provela 5 najljepših dana u životu. Ma ako i nisu bili najljepši, definitivno su bili najispunjeniji. Žalim zbog mnogih stvari u životu, ali zbog ove nikako. Pacco Rabbane, BlackXS. mmm. Mogla bih napisati stranice i stranice, al' takve stvari ipak ostavljam za sebe.

Shvaćam da mu nije dosta prijateljstvo. Shvaćam to. Ali ako ja ne mogu ponuditi više... Htjela bi, al' ne mogu. Ne mogu sebe prisilit na to. A da započnem neku vezu, vjerojatno bi bila isforsirana. A to ne želim. Bolje ovako, nego da kasnije bude još gore. Al dobro.

Fali mi moj najbolji prijatelj. Jako mi fali. I to ću mu reć. Sad ubrzo. Nisam mogla zbog nekih stvari. Ali sad hoću. Joj kako hoću. Jer mi fali. Da mu mogu reć sve. Sve ono bitno i nebitno. Joj.

Zagreb. Zaljubih se. I sad kad sam doma... sad mi fali. Da,da. Od silne brige na početku, preraslo u veliku ljubav. I obožavam svoj kvart. I volim NSB. A i faks. Za sada. Divno mi je.



*oprostite na ovome. samo malo uploadam blog i svoj život. još uvijek nemam internet u stanu i to me izluđuje. volem sve.*

Post je objavljen 21.10.2007. u 15:31 sati.