Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Još bisera...

Perem neki dan ja robu šarenu, u mašini je bilo već neke robe od cimerice, nešto crveno i plava neka posteljina. Ubacila ja nešto svoje robe, stavila na 60 stupnjeva i pali mašinu. Nakon što sma se vratila doma sa faxa išla sam razgrnut tu robu. Kada sam je izvadila primijetila sam da se većina moje robe obojala u rozo ili je poprimila neke ljubičaste nijanse. Dobila sam tako 2 para rozih gaćica, porozene traperice na nekim mjestima, plavu majicu sa par ljubičastih fleka, roze čarape i zelenu majicu sa nekim tragovima. Moja druga cimerica M se odvalila smijat kad je to vidila, a s njom i ja. 5 min nakon toga zvala ju je mama, pita je šta ima novog, a ona je rekla da je Ninica ofarbala robu u crveno:))))))

Isti dan...

Krenula sam po šalicu čaja koja je bila odložena na rubu kreveta, zapela sa papučom nekako i skoro pala i pritom sam izlila cijelu šalicu, zajedno sa čajem po krevetu i deki. Opet sam se smijala. :)

Žao mi je što vas ne stignem obići, kad sam na faxu na netu ne stignem svih pa se trudim barem malo, ali ovih par dana je na faxu uč bila zauzeta pa nisam mogla:(

Ovaj vikend sam opet kod dragoga, evo on šizi jer ja sad ovo pišem pa neću dugo:) Sljedeći vikend sam doma pa vam se mogu do kraja posvetiti. :)

Voli vas svih vaša Ninuška:)


Post je objavljen 19.10.2007. u 23:39 sati.