Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pisacuspon

Marketing

Baš mi je drago što su uhapsili Peratovića

Sram te bilo Peratoviću! Kako se uopće usuđuješ pisati takve stvari na blogu? Trebalo te prije privesti. Sram te bilo!

Image Hosted by ImageShack.us

Znamo mi takve kao što si ti. Misliš da si neranjiv! E pa nisi! Što si ti umislio, objavljivati tajne naše države na Internet! I kakve si to tajne objavio? Da su Hrvati opljačkani? Pa to već deset godina piše i na Internetu i u novinama. Što si umislio, da si nekakav novinar? Sram te bilo!

Pa svaka stranka na svojoj stranici piše da je Hrvatska opljačkana. Naravno, jedna drugu krive za to, ali što, sad bi ti tu bio pametan? "Dokumenti su već na Internetu"- pa naravno da jesu, svi to znamo. Na Internetu piše sve o Hrvatima.

Htio si se malo praviti važan, e pa neće ići. Sad ti fino prekopavaju stan. Sigurno će pronaći nešto što će te raskrinkati kao špijuna. Tako i izgledaš- pa taj džemper koji si obukao, pa to svi znamo da je džemper kojeg su nosili najgori špijuni. I James Bond ima takav džemper, u njemu ima dvadeset prislušnih uređaja koji su maskirani kao cofice od vune.

Tvoj stan je isto tako prepun špijunske opreme. Taj stolić je iz Ikea dućana? Znali smo mi da imaš nešto što nije naše. Sigurno ti i matična ploča u kompjuteru nije domaće izrade.

Zašto ne pišeš o uspjesima našeg naroda, recimo kad je Ban Josip Jelačić ukinuo kmetstvo ili kad su naši nogometaši bili treći u svijetu? Namjesto takvih tema ti izmišljaš "tajne". Ma kakve "tajne" ? Zar je Ban Josip Jelačić tajna? A nogomet isto tako, je li tajna? Nije. Pa što ne pišeš o tome, nego o tajnama?

Ti si jedan uzlurplator.

I najgore od svega, još si i Hrvat. Živiš u metropoli. Ma kakav si ti Zagrepčanin? Sigurno nikad nisi namlatio Splićana!



Post je objavljen 19.10.2007. u 20:32 sati.