Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/infosvijet

Marketing

Agloco

Jeste li čuli za Agloco i pitate se što je to???
Agloco je kratica od A Global Comunity - Globalna zajednica koju posjeduju članovi.

PRIJAVI SE!!!

A što to znači?
Agloco je takozvani Affiliate program koji reklamira neke stranice. Kako bi si olakšao posao, on daje nama viewbar s kojim mi surfamo ( držimo ga uključenim dok surfamo ) te nam on broji sate koliko surfamo i usput na viewbaru reklamira stranice koje mu plačaju za to. Kako bismo mu mi drage volje pomogli, on nam plaća za to. Naime, najviše na mjesec može vam nabrojati 5 sati i za to plača, otprilike oko 3$.

No, to nije sve!
Želite povećati zaradu? Pomognite izgraditi Agloco zajednicu i dobijte svoj zasluženi dio za to! Pri učlanjenju ( za učlanjenje stisnite na PRIJAVI SE!!! ) dobijete referal link kojeg možete reklamirati na blogovima, stranicama forumima... Taj link vodi na prijavnicu za učlanjenje u Agloco, ali ako se netko prijavi preko vašeg linka:
-dobivate nešto novca za to +
-i vi dobivate novac zato što on surfa viewbarom, ali ne kao vaših punih sati +
-vama se pribrajaju i njegovi referali +
-dobijete i dio ako ti podreferali surfaju sa viewbarom
Stoga, što čekate? Napravite blog/stranicu i pobrinite se da ima visoku posjećenost, prijavite se još sada i stavite vaš link s reklamama gore. Kažite za to i prijateljima, obitelji, rodbini... te počnite zarađivati. Ukoliko vam uspije da imate puno referala i iskorištavate viewbar do maksimuma ( 5h ) možete zaraditi i prosječnu plaču!!!

Način isplate
Budući da je Agloco tek počeo raditi, još su u dugovima pa još nisu počeli redovno isplačivati, ali sigurno će jer im se ne isplati varati. Oni od zarade koju ste im donijeli dio daju vama, a dio uzmu sebi i puno zarađuju pa im se ne isplati varati! Ukoliko mi još ne vjerujete, pročitajte Povijest Agloca i Dali vjerovati Aglocu!
Navedeno je da će Agloco isplačivati putem čekova koje možete bilo gdje unovčiti, a kažu da će biti i preko Pay Pal-a, ali ja preporučam preko čeka jer neki kažu i da ima komplikacija preko Pay Pal-a u Hrvatskoj. Kada će isplačivati, nakon koliko zarade, nezna se.

Treba li vjerovati Aglocu?
Dakako da treba! Pokazalo se da je Agloco jako pouzdan program jer, kako sam prije naveo, ne isplati im se varati jer oni na tome zarađuju. Ja sam skinuo viewbar i uredno ga koristim, ali nisam dobio nikakve viruse ni spamove. Sve radi kako treba, a podatci na netu su jako dobro osigurani i zaštićeni.

Povijest Agloca
Agloco zajednica je prije postojala i kao zajednica All Advantage. U samo dvije godine rada, zaradili su više od 200 milijuna $ i uredno isplatili sve korisnike ( oko 120 milijuna $ ), a najviši isplačeni ček iznosio je čak 25 000 $!!!! Imali su više od 10 milijuna članova! Ukinuli su All Advantage unaprijeđenjem interneta te odlučili napraviti bolju inačicu - današnji Agloco!!

Primjedba
Imao bih samo jednu malo primjedbu - Agloco stranica se presporo učitava, no vjerujem da je to zbog puno posjetitelja što je dokaz daje pouzdan!

Kako se prijaviti?
Kod prijave obavezno MORATE dati svoje točne podatke, pogotovo što se tiče adrese i grada tako da znaju kamo moraju slati ček!

PRIJAVI SE!!!

Kad se prijavite, popunite obrazac i ne zaboravite unijeti TOČNE podatke.
PAŽNJA! Morate imati e-mail adresu, a u slučaju da imate hotmail, yahoo i slične stvari, morate paziti jer će vam ih staviti u spam folder. Stoga preporučam originalnu adresu. Kad popunite obrazac, idite dalje. Tad će vam poslati mail sa linkom za aktivaciju. Kad sve to završite, u svom kontrolnom centru naći ćete vaš referal link i link za skidanje viewbara. Skinite viewbar, instalirajte ga i krenite zarađivati! Počnite raditi reklame sa vašim referal linkom i novac će poćeti "kapati"!!!!!

PRIJAVI SE!!!

Btw. Ukoliko na početku budete sporo zarađivali, ne brinite! Ne budite skeptični! S vremenom će krenuti!
Za pitanja i primjedbe, ostavite komentar!!
Molio bih one koji su uspjeli da ostave komentar kako bi uvjerili druge u učinkovitost!Post je objavljen 19.10.2007. u 14:43 sati.