Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokosjesljepilo

Marketing

Superglue me

…iliti zašto vam je google najbolji prijatelj iliti zašto maja mora naći dečka iliti don't try this at home kids…

Odlijepio mi se đon od tenisice… ustvari to nije đon, to je uložak… al ne onaj koji sam dodaš, nego onaj koji je već u cipeli… ma, nije bitno… uglavnom - odlijepilo mi se neko sranje u cipeli (lijevoj) i počelo se izvačit van. Ak izvučem to van, onda ko da hodam po papiru, a ovak me jedna noga (lijeva) stalno boli jer mi se to mrda po tenisici pa šepesam okolo… ne-dobro! Samo se vi smijte, stopala su jako bitna, pitajte onog tipa koji prodaje one uloške za mršavljenje!

I tako ja pokazala svoj problem Lulu i Sari, kažu one meni: "ma samo ti to zalijepi" (možda su to rekle samo zato da što prije obujem tenisicu nazad na nogu, al dooobro…)
I ide Maja zalijepiti tenisicu… lalalaaa… nema nikog doma, savršeni tajming!
Prvo pola sata tražim superljepilo… kvragu i kutija s alatima i čavlima i sranjima… nađem napokon. Znate jedno od onih masu pitanja koje kruže po internetu, e jedno od njih je i "Zašto se ljepilo koje lijepi sve ne zalijepi za unutrašnjost tube?" - e pa možda se ne zalijepi za unutrašnjost, al se zalijepi za čep!
Nateže Maja pola sata ljepilo… ništa, čep se ne mrda… mogla bi probat s kliještima … kvragu i kutija s alatima i čavlima i sranjima… ne mogu nać kliješta… prtljam, prtljam… ljepilo ispusti neki zvuk… ko da je kisik izašao, onak ko da je prdnulo… kaj ljepila prduckaju?
Pogledam ja… izgleda ko da mi se probušila tuba… probušilo mi se superglue ljepilo? PROBUŠILO MI SE SUPERGLUE LJEPILO!!!!!!! SRANJE! Sve curi po prstima… trčim ja to u kupaonu oprat… ne ide… a kaj sad… razmackam ja to po tenisici (lijevoj) i zalijepim đon… ovaj uložak, sad još samo da to skinem s prstiju… hm… ti mater ljepilima i njihovim tubama i čepovima…

Mogla bi probat s onom pastom za pranje ruku koja skida sve zmazanoće… noup... ništa… možda da probam ogulit ljepilo jer se sad već stvrdnulo… auch…ogulila sam i pol kože... auch... ne ide… možda razrjeđivač, s tim skidaju boju, ne? Al ja ne znam di to stoji… ni dal je preporučljivo… neće ići… možda da probam acetonom (sad ispadam tipična ženska kokoš koja sve probleme rješava acetonom, al kaj sad... imate vi bolju ideju?) Našla sam aceton… dobro ajde, našla sam odstranjivač laka za nokte, navodno u tim sranjima i nema više toliko acetona… probat ćemo s tim…
Sjećate se dijela gdje sam izgulila pol kože s prsta skup s ljepilom? AAAAAAAAAAAAA… možda to baš i nije pametna ideja… mogla bi nekog nazvat da pitam kaj se radi u toj situaciji… roditelji su u inozemstvu…ak ih nazovem da ih pitam kako da odlijepim prste, poslat će me u materinu i neće me više nikad ostavit doma samu… brat i kolege kokoši će mi se toliko smijat da mi neće moć pomoć… (a zato žene imaju handy-dandy dečke… na bijelom konju…s odstranjivačem ljepila, koji ti se ne smiju smijat u takvim situacijama jer neće dobit mjesec dana) …možda da probam guglat?

"How to remove super glue from skin?"
(za majicu me baš briga, to je neka stara za po doma HT cronet majica… i da, piše cronet, ne T-mobile…stara je majica!)
Ne bi vjerovali koliko savjeta ima za skinut ljepilo s kože na netu, dobro ajde, nisam jedini idiot… ima i idiota koji su uspjeli zalijepiti zube... i oči? (savjet: nemojte probat to oprat s acetonom… stvarno nisam jedini idiot…)
Piše: oprati ruke kremom u vrućoj vodi… ajde dobro…
Upalilo je.
UPALILO JE!
Upalilo je?
Kak je upalilo?
Što to krema za ruke, koja bi trebala koristiti rukama, ima u sebi da može skinuti superljepilo?!?!

Ma koga briga…skinula sam to…sad bi mogla provjerit dal se tenisica (lijeva) zalijepila… (a da ju probam sad polit kremom?!?)

maja

Post je objavljen 18.10.2007. u 02:12 sati.