Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/pamsweetpea

Marketing

Drugačije je..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
.. teško se vratiti.. teže nego što sam računala, valjda zato što sam krivo računala.. uvjeravam se da nije to tako mnogo vremena, ali vrativši se nazad, sve mi govori suprotno..
Znate onaj osjećaj kad negdje putujete.. spakirate u kofer stvari koje najčešće koristite.. stvari koje su vam zaista potrebne..i odete.. u biti, pobjegnete, ostavite iza sebe sve što vam čini svakodnevni teret.. sve ono što izbjegavate.. sve ostane za vama..
..i vi odete u nešto novo.. i imate priliku za novi početak.. i sve je čisto.. bez suvišnih, nepotrebnih, nagomilanih stvari koje ste ostavili tamo daleko, iza sebe..
..i bude trenutaka kada mislite da ne možete više.. da vam te iste svari nedostaju.. ali uživate u trenutku i ne opterećujete se previše..
I onda dođe trenutak kada napuštate tu novu okolinu, i vraćate se u staro, iščekujući da će vas slična okolina dočekati i tamo.. no sve je drugačije.. sve je po starom.. i shvatite da su sve te stvari koje ste izbjegavali i dalje tu.. u biti, postaju čak i dupli teret.. jer teško je nove navike uklopiti u stari kalup življenja.. pogotovo kada su to dva tako različita svijeta..
Drma me lagana depresija posljednjih 2 dana.. izbjegavam ulazak u svoju sobu jer me samo podsjeća na sve što sam ostavila iza sebe.. i što me i dalje čeka.. sve što bih najradije izbacila kroz prozor skupa s nekim starim navikama, osjećajima, željama..
Promjenila sam se.. u to sam sigurna.. no kako uklopiti sebe u sve ovo.. jer izlijev je jednostavno prerastao kalup..

Hej ljepotice moje prijateljice
gdje su nasi snovi ostali
hej sve smo mi kao ptice selice
svaka svome jugu odleti...Post je objavljen 17.10.2007. u 02:06 sati.