Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seljancicalolita

Marketing

Guess who's back

Evo odlučih se javit nakon gotovo mjesec dana apstinencije, i to baš na dan kad cijeli Balkan maramicom briše oči zbog tragedije koja se dogodila kraj Nove Gradiške u rano jutro.
S obzirom na to da svi nešto pišu o tome, ja neću, samo ću reći da mi je baš žao što je Toše poginuo.
Pouzdano znam da je pokoja od mojih (ne)vjernih čitateljica istodobo i njegova obožavateljica, pa ću za takve individue stavit njegove najljepše pjesme (ne, nisam od njegovih obožavateljica, al sam čula njegove pjesme i frjaer je bolji od 99 posto svih naših glazbenika skupa... Samo da nije imao tu naušnicu u uhu. Možda bih kupila i CD laze)

1. JEDINA


2. SOBA ZA TUGU (ovu pjesmu i ja volim kad se oću unostalgirat, spot u prilogu je jedino što sam našla burninmad, daklem, slušamo ton a ignoriramo sliku )



3. JOŠ JEDAN STEPENIK SAMO
kojeg nigdje ne mogu pronaći fino

Dakle, opet se ne javljam jer stalo jurim po faksu, tekmama, koncertima, izlascima itd., mnogim ljudima sam dužna kavu, a nekome i nešto više pjeva
Ovo će biti jedno kraće javljanje, jer se iznimno smrzavam u ovoj sobi za tugu. Samo mi bilo žao vidjet da u listopadu nema postova. Baš sam prasica. (I Ricana isto!!! Piši!!!)

Mnogo se izbivalo ovih mejsec dana neslušanja crtica nepisanja druga crtica nečitanja al mi se tako ne da to dijeliti s vama, tko treba znati, zna, tko ne treba, može pitati. Pa i dalje neće saznati rofl

Glazboteka doma mi je popunjena ekstra dobrom novom glazbom, u deliriju sam i rasturam zvučnike decibelima što više mogu.

Smijem se počesto od srca kad se sjetim jednog momka koji mi je pokazao kako muškarci imaju mozak i zrelost 14godišnjaka, bez obzira koliko godina imali, kad žele zadiviti žensku.
Ne, curu koja je skoro u braku nećeš zadivit ako joj izsiluješ bestfrendicu u mozak i ismijavaš non stop i bez povoda. Al, zabavno nadasve party

Proživljavam PTSP jer sam prije dva dana vidjela prizor koji bih i svojim neprijateljima poželjela da vide. Naime, nakon što sam morala strusiti sasvim pristojnu količinu Blackya i domaćeg višnjevca, ušla sam tamo gdje i car ide pješice (a nije toalet dead) i skutrila se u svoj kut i plesala na definitivno najjebeniju muziku u gradu i molila se da me Blacky drži dovoljo dugo dok ne budem mogla ići kući.

Iznevjerio me.

Tako da sam večer završila promatrajući prezgodnog frajera bez majce. I bio je to dobar pogled.
Dok mu nije došao prijatelj.
Nije prijatelj pokvario sliku jer je ružan il nešto tako.
Ne.
Prijatelj je pokvario sliku jer je počeo "prijateljski" lizati pazuho (lijevo, ljudi, lijevo) frajeru bez macje (i ne, ne bojte se, bio je depiliran tako kvalitetno da bi se i Neven Ciganović posramio)
I odlučih otič iste sekunde.
Istu sekundu prekasno.
Jer je treći prijatelj došao.
I poljubio prvoga.

Ja sam tužno došla do prijateljice i rekla dda me boli glava i trbuh i da idem doma.
Na putu doma sam se osjećala ko govno zato što sam to vidjela.
Neznam zašto.
Ne tiče me se.
Nije bio nitko kog znam.

................


Odo se dolje zalijepit za peć i grijat se.

Imam nekoliko genijalnih slika (ne svojih) al ih sad neću stavljat jer su mi se prsti smrzli. Odo ja.

mahmah

Post je objavljen 16.10.2007. u 17:45 sati.