Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4637

Marketing

..SRETNA...

Sretna sam, nakon duuuugo vremena. Hvala Bogu da je došao i taj dan.. Nisam više u kurcu, ne plačem, ne živciram se.. Ma sve u svemu, odličnjača če
A najveći razlog je moj dečko, koji je tak super i dobar i drag i..jooooj!!!! drago mi je da sam našla nekog takvog koji je drugačiji od svih dečki koje sam imala do sad. Svi ostali su bili kreteni i ponašali su se užasno prema meni, a on.. On je predobar!!!! Jučer mi je iz čistog mira poklonio malog, slatkog, pilašnog medvjedića!!! A tek smo 2 tjedna zajedno..
Image Hosted by ImageShack.us

Bila sam tak sretna, skoro sam se rasplakala.. Užasno mi je drago što sam napokon našla NORMALNOG dečka, koji nije neka kretenčina!!!! I sve mi se više sviđa, i sve manje razmišljam o nekom drugom(skoro pa ni malo).. I na Oliveru je bio sa mnom i bili smo zajdno, zagrljeni.. I bilo mi je jako lijepo.. I bivši mi nije bio ni na kraju pameti. OK, plakala sam malo ali o tom, potom.. Idemo redom.
Opet smo se mi cure skupile i pile, zajebavale se, SMRZAVALE SE.. Nakon nekog izvjesnog vremena krenule smo na trg, ali od Olivera ništa. Pa smo još na trgu stajale i smrzavale se dok Tamara(mišica moja) nije uzela stvar u svoje ruke i odvukla nas cure u prvi red. Tamo smo morale stajati jer Tamara živi u svijetu gljiva :) Nakon dobrih pola sata, stigao je i Oliver. Bilo je prejebeno.. Pun kurac ljudi, svi zagrljeni, pjevaju.. Atmosfera je stvarno bila super.. Pustila sam i par suzica na dvije pjesme „Nedostaješ mi ti“ i „A kad mi dođeš ti“. Kasnije mi je bilo žao što sam plakala jer sam shvatila da plačem zbog osobe koja nije zaslužila ni jednu suzu koju sam pustila zbog njega, a bilo ih je puno!!! Dobro da sam shvatila, bolje ikad nego nikad!!!
Kasniji dio večeri i nije bio baš nesšto.. Prevelika gužva u Concordu, u discu užasno zagušljivo.. Maja, Lucija i ja smo se u 2 sata pokupile doma jer smo bile preumorne i pregladne :) Nikad nisam tako rano došla doma!!
Cure, nadam se da vam je bilo bolje nego kad ste bile za Lovrenčevo??! Pusu vam šaljem veeeeeelikuuuuu!!!!!!
Idem sad.. POZZ SVIMA..


Post je objavljen 15.10.2007. u 18:17 sati.