Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/lepabrenafans

Marketing

Brenin Comeback u stilu svijetskih megazvijezda

Nije još 100% sigurno, ali kako pišu neki mediji mogli bismo uskoro biti svjedoci povratka Lepe Brene na jugoslavensku scenu. Prema mojim saznanjima uskoro bismo mogli vidjeti Brenu s mikrofonom u ruci sve "od Karpata pa do Jadrana". Čini se da će ova bivša megazvijezda ponovo zapjevati i to u stilu pravih pop-folk ikona. Postoji cijeli tim koji radi na Breninom novom albumu, novom imidžu i novim scenskim nastupima.


Lepa BrenaLepa Brena snima "Hajde da se volimo 4"
Kako izvještavaju srpske dnevne novine Press, Lepa Brena, uz dogovor sa Sašom Popovićem, odlučila je snimiti četvrti nastavak komedije popularne osamdesetih godina "Hajde da se volimo".
Kako Press saznaje, Brena će ovim filmom pokušati napraviti veliki povratak na scenu, koji joj nije uspio 2000. izdavanjem albuma Pomračenje sunca.
Produkciju filma će, naravno, raditi Grand, a i uloge će najvjerovatnije biti podijeljene među najvećim zvijezdama Granda.
Ovaj projekat se još nalazi u početnoj fazi, tako da ni scenario nije gotov, ali ono što se sigurno zna jeste da će Lepa Brena imati glavnu ulogu u filmu i da će ponovo pjevati.


Iako njezin album iz 2000. godine (pomračenje sunca) nije baš imao nekog značajnog uspjeha čini se da će ovi novi pomenti sve dosadašnje Brenine albume. "Ja bi željela da moj naredni album bude prepun romantike"-izjavila je Brena za jedan beogradski list.
Po svemu sudeći mogli bismo ju ubrzo očekivati i u Domu sportova u Zagrebu.
Nemam što nadodati osim: Bravo Breno, svaka čast, možeš ti to.Lepa Brena 2007-Comeback
Brena vs. Ceca-KADA ĆE PLOČA NOVA?


Post je objavljen 14.10.2007. u 18:17 sati.