Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

CIBONINA TV PREMIJERA: @ Vojvodina (HRT2, 17.25)



ONE WEEK AGO: Kup Krešimira Ćosića feat. KK Zapad vs KK Maksimir...


Nažalost,

neću biti u mogućnosti gledati Cibonino gostovanje u Novom Sadu, jer u istom terminu imam na rasporedu prijateljsku utakmicu za KK Zapad vs Odra. Probati ću solidno odraditi koju minutu, barem u obrambenoj fazi. Nisam baš u nekoj formi, priznajem.

Biti ću otvoren i priznati da mi je prekjučer sjeo autorski honorar zarađen pisanjem u magazinu "Superkošarka", nekoliko stotina kuna. Tax free, kažu mi moji porezni savjetnici. Nisam oklijevao, i djelić stečenog sam odmah potrošio kako bih počastio etabliranog videokordinatora dnevnika "24sata". Naravno da nismo zaobišli nezaobilaznog 'Maminja i neke druge sportske teme...

Kako je Youtube je postao neizostavan dio naše svakodnevice, and you know it, odmah sam se pretplatio na sva njegova buduća izdanja. BTW, on nije jedini tko je prisutan na Youtubeu iz The Kvarta (cijena kvadrata 2.100-2.350 Eura); nemalo sam se iznenadio da ispod nicknamea Popara djeluje jedan potencijalni trener budućih vrhunskih šutera.



A LITTLE TASTE OF NBA SEASON: Top Dunks of 2006 NBA Preseason...


Ma što Vam govorili o NBA predsezoni, u bilo kojem kontekstu, it's all hype, better believe it. Slijedi nekoliko sistematiziranih zabilješki:

1. Miami Heat je stariji od...toliko su stari & debeli da im ne bi škodio stacionarni biciks & revitalizacija Stocktona & Malonea. Pogled u daljinu: doigravanje izvan dohvata, svaka čast Wadeu...

2. Za sada su 2 europske ekipe skinule "NBA skalpove": Unicaja predvođena Kuletom je svladala Memphis, Real Madrid Toronto.
U nekim trenucima tih utakmica NBA ekipe su na parketu imale više španjolskih igrača (igrača, ne reprezentativaca) nego domaćini.

3. Veliki broj 32+ veterana na rosterima, kao što sam već prije par dana istaknuo u naslovu. I ne samo onih koji su uživali status zvijezda. Prisutni su Novozelanđanin Sean Marks (Phoenix) & Irac Pat Burke Golden State), a kada čujem ime Staceya Augmona (Denver) osjećam se kao da je proljeće 1990. i UNLV is about to take face Duke. U kategoriji specijalisti/snajperisti svoj posljednji igrački hljeb odlučili su zaraditi Eric Piatkowski a.k.a. Polish Rifle (37, Phoenix Suns), te ovih dana u NY-medijima zaista neizbježan Allan Houston.

4. Anonimni starteri na poziciji shooting guarda - neki od njih neće dobiti priliku niti u NBDL-u (da ne vrijeđam stari kontinent)...recimo samo da je u jučerašnjem dvoboju vs startni šuter Nuggetsa bio samo nama rijetkima znani Von Wafer, te da je na koš bez ikakvog pitanja uputio čak 10 lopti. Iverson je to samo gledao, te kratko i tiho u sebi prokometirao "Preseason, boy.."

5. Vrlo nadarena rookie genaracija - čak i bez ozlijeđenog Odena u dosadašnjim su zbivanjima na terenu, da itekako znaju i mogu odigrati pokazali Al Horford (Atlanta), Kevin Durant (Seattle - ipak nije novi TMaC), i novi Warrior Belinelli...

BTW, kada smo već kod Warriorsa good old Nelly je znao što radi kada je J-Richa poslao Jordanu u Bobcatse. English native Kelenna Azubuike is about to have breakthrough season.

ZAKLJUČAK: Da živim u USA, i da mi ponude besplatnu ulaznicu za predsezonsku utamicu, itekako bih dobro razmislio gdje ću investirati svoje vrijeme.


Vjerujte mi da sam u gužvi više nego ikada, i nije samo čišćenje cipela i kupovina četkice za zube...

Was this personal enough? Ili vam još uvijek treba moja akreditacija...


Muraya
Nba.blog.hr




Post je objavljen 14.10.2007. u 14:47 sati.