Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blacksnakey

Marketing

Znak, tamni znak....

"KUKURIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"- siktala je FLEKA na sav glas.
Uranila je sad je tek 6:59, a treba u 7:00. Zašto već kukuriče??????
"Šta kukuričeš prije vremena?????"- pitala sam je i pogodila jastukom njezinog plišanog zeku dead.
"Tako, jer ćeš se probudit tek u 7:00. SKORO SAM OPALA, NEMOJ GAĐAT GOSPODINA ZEKU JASTUCIMA!!!!!!!!"- siktala je dok sam ja navlačila trapke i majcu s "100% angel" natpisom thumbup. Moja službena budilica (Fleka) je još uvijek nekaj siktala ko blesava.
"Da, da, nebum ti zeku više davila, idem do Petre, bok."- rekla sam joj na vratima.
"On je za tebe GOSPODIN ZEKO!!!!!!"- siktala je Fleka. Zatvorila sam vrata i krenula do Petrine kolibe.

Tiho sam otvorila vrata i ušuljala se na prstima u svoju bivšu sobu u kolibi u kojoj je na moje veliko čuđenje bio LUNI i jeo sjeno mašući dugim crnim repom.
"Luni, budi tiho, želim prepast Petru, evo, imam nekaj za tebe."- šapnula sam Luniu i dala mu kocku šečera i potapšala ga po vratu. On mi je prebacio svoju pametnu glavu prek mog ramena kao da se nismo vidli godinama eek.
Nastavila sam se šuljat, Petru sam našla u kuhinj kako petlja po kuhinjskom ormariću i pjevuši: "Znak, tamni znak, daje Tom gospodar naš. Znak, tamni znak, daje Tom gospodar naš. Daj nek nam znak uvijek sa ruke sja. Znak...." eek.
"BUUU!!!"- viknula sam dok sam joj došla iza leđa.
"AAAA, U PIČKU MATERINU!!!"- vrisnula je i okrenula se.
"Mich, DA TO VIŠE NIKAD NISI PONOVILA!!!!"- rekla je dok sam se ja gušila od unutarnjeg smijeha nut.
Ostatak vremena do podne smo proveli pričajući uobičajenim tokom sve dok Luni nije kasajući ušao u kuhinju i srušio stol dead.
"Miči to kljuse odavde, uništit će mi kuhinju."- rekla je Petra bjesno dok je Luni porazbijao nekoliko tanjura skupa s vitrinom u kojoj su bili lud. Počeo je prijeteći njištati, pa sam se ja ustala i uhvatila Lunija oko vrata da ga obuzdam burninmad. Pa sam ga izvela van, oprostila se od Petre i krenula u šumu na Luniu dead. Bila sam u dvorcu tek u 14:23.

"Što je bilo, nije te bilo u sobi? Dal je ona tvoja zmija nekaj ljuta na mene, siktala je sve dok nisam otišao?"- zasuo me Michael pitanjima čim sam došla u veliku dvoranu na ručak cool.
"Išla sam u šetnju šumom."- rekla sam jednostavno (nisam mu još rekla za Lunia i Petru).
"A što se Fleke tiče....bum je pitala."- rekla sam mu....on je napravio facu kao da ga to krajnje iritira, što ja mogu pričat s zmijama, a on ne (hehe). Ostatak dana sam provela u sobi potrebe s Michaelom, ustvari ne cijeli dan, jedan dio smo proveli ganjajući gđicu Shadow (Alyonu) i neku njenu frendicu jer su spalile tapiseriju Barnabe Blesavog i od nje napravile obrnuti mozaik.

Za kraj video


Post je objavljen 13.10.2007. u 18:43 sati.