Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/andjeomali

Marketing

posete

Otišla mi cimerica poseti njene doma, tak da cu vikend provesti " sama ".
Danas me posetila prijateljica koju dugo nisam videla. Prelepo izgleda. Bila je u Americi i tamo upoznala " potencijalnog momka ". Znate ono, što smo starije više zahtevamo ili bolje reć znamo što želimo. Rekla mi da je dečko savršen, obrazovan, da imaju dobru komunikaciju i da je pravi kavaljir. Ali, uveka postoji neko ali. On je tamo a ona ovde. Pita se kak to može funkcionirat ako se dva puta godišnje vide. Naravno, treba pustit vreme, možda i ova veza uspet ako je to ono pravo. Mislim da je zaljubljena ali nije htele priznat.

" Znaš mala, mi smo u godinama gde prvo krećemo razumom a tek onda srcem, a moj razum mi nedopušta upustit se u takvo što. "

A ja ko ja, ljubav ne bira, sama se dogodi. Volela bi da im uspije bez obzira na daljinu. Bila je tamo ( u Americi ) godinu dana i planira uskoro opeta otić, tak da sam skoro sigurna da će to moć funkcionirat. Navijam za njih.
Posetio me i N, sećate se da sam pisala o njemu...momak sa koji sam izašla van i skužila da ipak to nije ono što želim. Večeras smo lepo pričali, dok nije pokušao bit duhovit :

"- Mi imamo vezu.
- Kakvu vezu ? O čemu ti to pričaš ?
- Pa bolesnu vezu !
- Molim ?
- Vidiš da si bolesna, pa nam je veza bolesna.
- Izvini molim te, ali mi nismo u nikakvoj vezi ! "


Da li je ovo duhovito ? Ili ja to nemam smisao za humor ? Što god da je ovim hteo reć ali sam promenila svoje raspoloženje. Uozbiljila sam se.
Kad je odlazio hteo je bit brižan :

" Javi mi večeras kak si. Ako ti nešt treba nazovi me i ja ću to učinit za tebe. Pozvaću te sutra da vidim da li ti je bolje."

Ako je posle jednog izlaska i kave pomislio da smo u vezi, što bi tek bilo da ga pozovem i tražit neku uslugu od njega ?!



Post je objavljen 13.10.2007. u 00:05 sati.