Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framakarlovac

Marketing

POSJET NADI

U subotu 06. listopada Frama Karlovac je posjetila NADU. Za sve one koji ne znaju NADA je ustanova za pružanje smještaja, njege i zdravstvene brige mentalno, psihički i tjelesno trajno oboljelim osobama.



Nije ovo bio naš prvi posjet Nadi. Po četvrti put krenili smo put Gaze. Cilj nam je bio proširiti franjevački duh radosti i ovoj našoj braći. Htjeli smo ih razveseliti i nasmijati ... vjerujem da nam je uspjelo. Boravili smo sa njima malo manje od sat vremena i imam dojam da su više oni razveselili nas nego mi njih.




U NADI smo izveli kratku predstavu o životu svetog Franje. Možda ne zvuči baš kreativno jer o čemu bi framaši pričali nego o sv. Franji, ali bilo je kratko,glasno i jasno... Glas i stas je sv. Franji posudila Marija J ,a Kate je pripovijedala. Jopa i Gilda su dirigirali ritam kojeg su naši framaši uspješno pohvatali... Problema u hvatanju ritma nisu imala ni naša braća iz NADE pa smo poslije predstave svi zajedno zapjevali i zaplesali!



Eto mi smo se tamo osijećali ko doma ... ko zna možda se netko od nas i preseli tamoJ !!!! U svakom sučaju vratit ćemo se mi u NADU, IPAK NAM JE TO NAJBOLJA PUBLIKA!!!!!



Svi oni koji se žele više doznati o ustanovi i radu NADE mogu posjetiti njenu web stranicu www.centar-nada.hr

(A.Š.)



Post je objavljen 12.10.2007. u 16:46 sati.