Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/natanervozis

Marketing

Silovanje medijskog prostora

Osjećam se ovaj put zaista pozvanom komentirati sve i svašta......na prisilnom sam odmoru već tjednima, čuvam svoje nerođeno i odmaram....uživam u slobodnom vremenu.Pročitala sam toliko toga s čim sam bila u zaostatku, odlučila pogledati nešto novoga na tv-u, kad ono! Šok i nevjerica.......Imam prijedlog, neka svima, znači svim hrvatima na osobnoj karti ubuduće stave i natpis IDIOT. Jer, ionako nas kao takve tretiraju.

Kako sam po prirodi apolitična, ne volim ni lijevo ni desno, uglavnom pičim pravo, tu i tamo se osvrnem unazad, nisam baš uvijek na Ti s predizbornim kampanjama,ali ovaj put....ah,avaj, rekao bi jedan pjesnik, ne mogu a da ne kažem riječ ili dvije........Smiješno mi je što je naš Sabor zadnjeg dana svog zasjedanja našao zgodnim raspravljati o rodiljnim naknadama. Dobro, ja ću se praviti neobrazovanom i priglupom budućom hrvatskom majkom i shvatiti to kao promicanje nataliteta i naravno oni su to napravili samo zato što o nama brinu.....(ha ha ha). Naknade o kojima govore odnose se na nekih 5000 rodilja u našoj zemlji. Ja sam trenutno na bolovanju i naša voljena i ponosita država mi plača bolovanje u iznosu od 831,50kn.
Još par dana i otvaram porodiljni,a onda moja primanja skaču na 1663,00kn.....O da, ja spadam u onih ostalih 27000 hrvatica koje nemaju plaću preko 4500kn..Lucky me!!!
Tako da mi možete vjerovati kad kažem kako već razmišljam o sljedećoj trudnoći s oduševljenjem i ushićenjem gospođe Kosor, kojoj bi željela (njoj i njoj sličnima) da samo jednom u svom životu budu prisiljeni preživjeti mjesec sa 831,50 kuna....ili možda 1663,00, pa će imat i za uloške u tom periodu......

Danas toliko, o sljedećim silovanjima u idućim danima, jer ja sam odlučila da više šutit ne mogu......kad može Vlatka Pokos grakati o svemu,a ponajviše njemu, tko meni brani, jel da da da ?


Post je objavljen 12.10.2007. u 08:27 sati.