Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sunflower37

Marketing

...komada 200...

cini se nekako i malo ...no dalo je toliko puno..znate o cemu govorim zar ne?! :)))ajmo sad dalje..tipkovnica je nova i spremna za neke nove 'udarce'..
Image Hosted by ImageShack.us

Pocelo je slucajno,pocelo sa tekstovima o osobama koje su se nasle na zivotnom putu ili nekim svojim zivotnim stilom obiljezili i moj..Pocelo je i gotovo bilo prekinuto no ipak odrzalo se zahvaljujuci velikom otkricu da blog donosi i nesto drugo osim pukog pisanja..
Image Hosted by ImageShack.us

Prelazilo je preko teskih i nerazumljivih recenica sve do onih potpuno jasnih koje su bile namijenjene tada bliskim ljudima koji su imali veliku vaznost u mom zivotu a koji su tu vaznost bahato odbacili i time zasluzili postove koji upravo govore o uobicajenim ljudskim normama ponasanja te iskorake koji tada mogu znaciti sasvim nesto drugo..A znacenje je kratka daha..jer vrijeme ide i uvijek zalijeci rane..
Image Hosted by ImageShack.us

Ima nekih koji su ovdje potpisani od samih pocetaka,isti oni ciji pocetak i sama pratim..Ken o tebi je prvenstveno rijec...:))ali pocetak je donio mnoge koji jos uvijek ostavljaju iskrene pozdrave,iskrene osmjehe i rijeci koje posebno sada puno znace..Blogosfera zaista ima sferne razmjere..Neki su nazalost prekinuli svoj komputerski dnevnik i gotovo otisli nijemo..Steta..jednom kad nam misli se preprijece i odlucimo otici iz ove nase sfere ostavimo bar nekakv mali trag pomocu kojeg ce nas pronaci neki dragi nam ljudi..
Image Hosted by ImageShack.us

Ne bih smjela izdvojiti nikog no niti tako prekociti neumoljiva ribica,zivahno-bjesnu domacicu,vjernu apotekarku,svoje primorce,sve one smjehove i presidente,one koje se prave englezi,sve one koji svoje prekrasne stihove pretacu iz svojih snova,one koji brontulaju,one koji se zovu gotovo jednako kao i ja :)),i mnoge mnoge mnoge druge drage blogere koji i sami posjecujete i znate da nije lako izdvojiti za sve linkove u boxu...Oni su tu,sa ili bez komentara..oni su kraj ekrana u kojem se pojavi i ovaj suncani blog..i to evo 200 ti put..
Image Hosted by ImageShack.us

Svladali smo vremensku razliku,razliku godisnjeg doba,jezicne barijere,neugodne anonimce,...svladali udaljenosti tek jednim klikom..Pronasli ono sto smo i trazili...Nije li to prekrasno..?!Je..bas je..i to za svih ovih malih 200 komadica koje ste iscitali...Posebno hvala onima koji su slali fotografije koje sam objavila u hr novinama ovdje,onima koji su pisanim intervjujem dali doprinos,svima onima koji su ostavljajuci osmjeh i zagrljaj sudjelovali u svemu ovome...
Image Hosted by ImageShack.us
TAG this image
Sad idem jer mi ostaje iscitavanje upravo vasih misli...veliki zagralja ostavljam po dvjestoti put...tnx moj narode..

Post je objavljen 12.10.2007. u 00:46 sati.