Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gradskapahuljica

Marketing

Strašno...

Kao i gotovo svake sezone, jučer sam bila na otvorenju Cro-a-portera... Revije su bile, kao i uvijek, fenomenalne, bile su Amarie i meni najdraže Boudoir koje jedine i pratim, moram priznati...

Malo mi je bilo bezeveze što smo mi smrtnici morali stajati... i nismo mogli ući u zgradu dok nisu prvo zvijezdice naše ušle! A neš ti zvijezda... u prvom redu ajde Tatjana Jurić, Vanja Halilović i Antonija Stupar (ali one su novinarke, njima je to praktički posao), Nenad Korkut (jedini zavrijedio prvi red po mom mišljenju), ona Fani Stipković u last-season haljini Dolce&Gabanna (znam jer smo prošle godine frendica i ja gledale ju u novinama na nekoj glumici) koja je pre-fancy da uopće zaplješće na kraju revije... Par glumica iz domaćih sapunica, među njima i Biba iz Bibinog svijeta!!! Ona mi je stvarno pravi glamur, nema šta... Ali ajde, mi smo bar stajali, jadni fotografi su morali sjediti na podu!!!

Ne znam zašto uopće forsiraju centar grada, mali su prostori, nema mjesta za parking, nema mjesta ni za izlaganje sponzora (inače uvijek Nokia ima svoje "akrobacije"), i nema mjesta za šank s cugom da pokupiš (besplatnu obično) ili kupiš vodu!! Velesajam je puno bolji, svi su tako komentirali... Nekako je kulturnije kad te netko ne gura cijelo vrijeme, kad ne morate svi proći kroz vrata širine 60cm pa se stiskate, kad možeš sjesti, popiti piće, malo proćakulati s ljudima poslije revije... a ne ovak, sam kaj te ne izbace iz zgrade!!

Nego, ono što me danas baš iznenadilo, i to jako neugodno jest članak na Javno.com, o reviji... Imaju fotoreportažu s našim "zvijezdicama" i sve ih uspješno pogode... za pola ja nikad čula, a stvarno dosta gledam TV :-) No, ispod slike Ana Marije Brkić iliti dizajnerice Amarie, stave "Tajanstvena ljepotica"!!!!! A ta tajanstvena ljepotica već 10. put izlaže ovdje i zato joj je i pripala "čast" otvorenja revija, pokazala se na kraju revije, dijelila intervjue... i nosila jednu od haljina iz nove kolekcije! Ali ne, zašto nju zapamtiti? Pa ovo nije NJENA NOĆ, nego noć za naše "zvijezdice"... Meni je to stvarno sramotno!!!

Evo par slikica - meni najdraže... btw, cipele se ne vide, ali bile su prekrasne!!!


misli




misli




misli




misli




p.s. Dragog ipak nije ulovila kriza - odlučio je jednom tjedno ići na trening čisto da se malo "istrči" i vidi dečke, i dvaput tjedno u teretanu... ajde, bumo vidli :-))




Post je objavljen 11.10.2007. u 22:06 sati.