Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ispodbrdaholivud

Marketing

Sapunice,politika,bajke...

Image Hosted by ImageShack.us

Jednog dana ču izneneadit sebe i vas i napisat ovu najavu na Njemačkom.
Zvučat če otprilike ovako: Eine tag ich will schreibe diese etwas on Njemački,ja naturlich, sprich mich Rudi.
Ali očito taj dan još nije došao.Oder so. Sapunice, Hrvatske sapunice, gore od moje punice. I uistinu vrtim programe i sve češće nailazim na sapunice, i to Hrvatske.
Eto sve je počelo sa nekom prvom hrvatskom sapunicom, koju smo zvali ''serija'',. Tada je maha uzela ''zabranjena ljubav'', i već 3 sezone jebe svih u zdrav mozak. Prešla je granice koje bi zdrav razum mogao izdržati, navodno zatvorenike u SAD-u, one iračke samoubilačke 'motherfuckerse 'kažnjavaju sa epizodom ''Zabranjene ljubavi u kojoj onaj sekojebač pada u more i netragom nestaje.Pa ona nogometna ''ljubav u ofsajdu'' koju su pratili,Ola ,Srna i Balaban one tamne noći u birtiji.
E i ovu novu ''ponos nekih tamo'' e to je uvjerljivo najdebiljnja ekranizacija povjesne radnje koja je snimljena otkad su majmuni snimali neuspješne pokušaje silazaka s grane.
Politika, e to se sa nešto kuva sa izborima, lakin travama. Ali šema in je obračunavanje sa lakin '' drogama'' ovin čajevima, metvicom,mažuranon, graškon.
Ali danas san vidi na teletekstu kako se sprema obračun, pa je pisalo SEKS. Pa neće se valjda i sa sekson počet obračunavat pomislih prestrašeno... ( ja san ipak makro):Ispostavilo se da je ono seks zapravo teletekstki Šeks na ex.

U Holivudu atmosfera luda ka i uvik, pasi i maške i duhovi se sudaraju na cesti,neki padaju u more, neki upadaju u more sa autima, ništa novo, Holivud ,eee.

Post je objavljen 10.10.2007. u 19:59 sati.