Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Još jedan čudan post...

Danas sam dobio motivaciju da sa vama podijelim ovaj post.
Kome nije namjenjen ovaj post?
Svima onima koji su se već prosvijetliti (ili se tako osjećaju), kao i onima koje ne zanima što bi moglo biti u ovom postu. Ostali, čitajte dalje...

Što je uistinu zapisano u nesvjesnom i da li postoji sudbina ili ne, mislim da i nije toliko bitno - moj savjet bi bio drugima, napravite najbolje što možete, ako osjećate da imate slobodnu volju onda se tako i ponašajte, ako vjerujete da ne postoji sudbina i da sa tehnikama reprogramiranja možete nešto promijeniti onda ih i primjenjujte. Ako vam se čine bedasti oni koji misle da je sve zapisano, onda ih smatrajte bedastima. pjeva Ako smatrate da je vaš život borba borite se. (Borgman wave) Smatrate li da ćete sa brigom o svom zdravlju imati bolji život, brinite se o svom zdravlju. Što god vam netko rekao, bio to neki prosvjetljeni Guru ili tamo neki Berix, prihvatite ako vam ima smisla, inače nemojte.
Smatrate li da vas netko iskorištava, usprotivite se tome. Smatrate li da ste vi kombinacija tijelo/um/duša, smatrajte to i dalje. Vjerujete li u karmu i reinkarnaciju, napravite najbolje što možete da vam u sljedećem životu bude što bolje. Ili nemojte, kako god smatrate da je ispravno. Ako sami sebe ubijate negativnim mislima, ubijate se i dalje, osim ako ne odlučite prestati. Ako ste uvjereni da smo žrtve određenih zavjera, napravite što možete da se borite protiv toga. Smatrate li da sa intezivnom meditacijom ćete doći do prosvjetljenja - meditirajte kao ludi. Sve je to OK, i što god odlučili, dobro ste odlučili - osim ako ne odlučite da ste krivo odlučili - ali tada je i to dobra odluka.
Svaka vaša odluka sa sobom povlači neke posljedice - ako su vam posljedice OK, to je OK, ako nisu, odlučite nešto drugo. Ako ne možete odlučiti nešto što donosi dobre posljedice, stisnite zube i prihvatite neugodne posljedice.

Jedino što nemojte nikako napraviti je kliknuti na ovaj link jer biste mogli pročitati neke stvari koje bi vas mogle uzrujati! zubo

Osobno, mogu iznositi svoju istinu onome koga to zanima i tko ju je otvoren čuti. No nije na meni da nikoga uvjeravam u bilo što, dapače...

Hvala Bogu na ovako demokratskom mediju kao što je blog (mislim da sličnost riječi blog i bog nije slučajna jer kao što je rekao Einstein "Slučajnosti ne postoje - Bog se ne kocka"). Iznosim svoju istinu onima koje to zanima iz nekog razloga (meni znanog ili ne), a bez da ikoga uvjeravam u bilo što - zar nije to prekrasno?
Inače, u svakodnevnom životu jako rijetko pričam o ovim temama jer ljude oko mene to baš i ne zanima, što je savršeno OK.

Eto, pa sad da mi se nađe netko i kaže da nisam tolerantan. lud

mah svima!

Post je objavljen 09.10.2007. u 09:26 sati.