[Qauntdaun]
Tlaqa (Q - 10),qstrip.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qstrip

Marketing

[Qauntdaun]
Tlaqa (Q - 10)

Ovaqo i onaqo ... nije baš najbolje. Nije da svaqi dan nisam radio, ali mi se hrpa zaostataqa čini samo još većom. Što ne čudi qad se uzme u obzir da mi je na jednoj promociji prošloga tjedna pala na pamet zamisao za još jedan natječaj i qnjigu qoju bi valjalo odraditi ... Tja, tqo je rođen glup, ni pamet mu ne pomaže.

I taqo, palo je nešto Qen Parqera, odrađena je i leqtura CRNE ŽETVE Trilla i Mandrafine (qoja će se možda zvati BESQRAJNA NOĆ?), napisala su se tri poglavlja DLAKOVUKA, što ostavlja još samo jedno pa možda i izađe za Interliber, selilo se sqladište (to je uglavnom Joža radio naughty), crtali su se Qreteni, nešto sitno je stavljeno na Blogoreju, crtao se Mišo (dvadeset i prva epizoda, trebala je biti danas postavljena, ali nije ... No, nema do tjednog ritma za gomilanje obavljenog posla. Dobro, ima dnevni ...), a sada je na stol pala i Borovnica. U to ime, evo dijela olovke nove, dvostranične epizode:



Horror vacui je razvidan, ne? Al' ipak me ta polutabla veseli, pogotovo kad se sjetim kako je crtana olovčicom za pontinu većom od moga malog prsta. Ne'š ti profesijonalca ...

Od drugih vijesti, Marrin je javio nešto o Spielbergovom Tintinu, ali to je već bilo po svim portalima pa da ne ponavljamo. Samo ćemo podvući to da bi ih trebao pisati Steven Moffat koji je pisao neke odlične epizode novog "Dr Whoa", recimo "Treptaj" ... Umjesto toga pogledajte recimo nešto klasičnih španjolskih stripova (tko je pažljivo pratio Q, sjetit će se da se Boixcar spominje i u Gimenezovim "Profesionalcima").

Od trećih vijesti, Tico se oblogao! Idite tamo ... Zlatko je, pak, opet obećao ritam qojeg ne može slijediti, te tako kasni već drugi uzastopni tjedan od tri. Ccc, Zlatko.

Od četvrtih vijesti, sutra, u utorak 9.10. u 19h, u KIC-u (Preradovićeva 5, Zagreb) predavat ću na temu "Strip u školi" ter ste pozvani. Dođe li vas manje od pet, idemo poslije na piće. Znači, idemo sigurno na piće.party

Od petih vijesti, ne znam ... Bolje da ne mislim sad ni na što, osim na tuširanje Borovnice. Mora biti gotovo barem danas kaqo bi Tico imao teoretsqe izglede za qolor do zore.

Salud,

(mcn)

PS U qutu ekrana "Zulu"; introducing Michael Caine. Doq ovo tipqam, još nije progovorio.

PPS I Matej F. i Ivan T: brinu za moju ovisnost o Mooreu te su mi sinhrono poslali isti link na intervju s majstorom magom. Nisam ga još pročitao, ali znate da hoću te me možete preteći.

Post je objavljen 08.10.2007. u 12:54 sati.