Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogovski

Marketing

Prvi brucoški tjedan

Prođe i on.

Nisam se ranije javila jerbo mi nije radio net u domu. Dom je inače dobar, sve je lijepo čisto, uredno, nije mi velika buka, imam puuuno polica. Cimerica mi još nije došla pa sam bila sama, ali nadam se da ćemo se slagati.
A faks.... Faks je naporan. Imam 12 predmeta, i predavanja i vježbe svaki dan, tri dana od 8, dva od 9 i onda bar do 12. bar, inače je većinom do 2,3,4 pa kako kad. Baš kao u srednjoj. Moji svi se našetavaju po metropoli i imaju eventualno koje uvodno predavanje, ja već imam tonu zadaća. Eno, popis mi je an stolu i kad ovo završim bacam se na to.
Profesori... Pa, ima ih svakojakih. Sve u svemu, ono što radimo je zanimljivo ali ima puno posla.

A Zagreb? Pa snađoh se. Mislim da sam u ovih tjedana naučila skoro većinu putova i puteljaka i mislim da ću se trebati potruditi da se izgubim. Ali, da se ne ureknem, kucam o drvo.

Problemčić je jedino iksica koje još nemam, pas im mamu u referadi, ima nas 160 na godini i to je sve a pol filozofskog (a njih ima bar pet puta više) već ima svoje. Dakle, hranim se sama kako znam i umijem, većinom nezdravo. Osim kad se uvalim nekom od svojih da me vodi u menzu.

Sad idem vješati veš. I zadaća...

Post je objavljen 07.10.2007. u 10:30 sati.