Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hajduk1995

Marketing

SUTRA DINAMO


Nakon zatvorenog treninga na Hajdukovu press konferenciju prije derbija u plavi salon došao je trener Sergej Krešić.

"Gledali smo igru Dinama, što s Ajaxom, gdje su napravili veliku stvar za cjelokupni hrvatski nogomet i ja im na tom iskreno čestitam, što na kazetama. Svojim igračima obraćao sam pozornost samo na neke detalje jer mislim da trebamo biti više okrenuti sebi, a ne protivniku i na tome graditi igru.
Hajduku je na Poljudu pobjeda uvijek imperativ, bez obzira koji protivnik dolazi.
Tako će biti i ovaj put, a svoj cilj možemo postići samo htijenjem, željom, koncentracijom. U našoj momčadi, mogu reći, vlada vrlo dobra atmosfera i motivacije za pobjedu ne fali. Svi imaju dobar osjećaj što se tiče ovog derbija, samo je bitno da ostanu bistre glave jer od svih njih, ne samo od pojedinaca, očekujem da se pokažu u pravom svijetlu i daju 110 posto od sebe."
Krešić se dotakao i navijača.
"Torcida je u bezbroj navrata zavrijedila poštovanje, uz klub su bili uvijek kad je bilo teško. Moje mišljenje je da gledatelji neće izostati."

Nakon ručka igrači Hajduka idu u Rogoznicu u karantenu gdje će ostati do samoga susreta.
Trener Krešić ovog puta na raspolaganju nema Živkovića, Gabrića, Tudora, Ljubičića koji su ozlijeđeni (kažnjenih nema).

Osamnaest igrača za derbi:
Balić, Tomić, Pelaić, Peraić, Sablić, Pandža, Buljat, Hrgović, Damjanović, Andrić, Linić, Rubil, Cernat, Makarin, Verpakovskis, Bartolović, Rukavina i Kalinić.Post je objavljen 06.10.2007. u 21:43 sati.