Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/hajduk1995

Marketing

Krešić: Hajduk je favorit u derbiju


"Hajduk je sve utakmice na svom stadionu u Hrvatskom prvenstvu pobjedio. Tako očekujem i od ove iduće nedjelje. U Splitu Hajduk uvijek mora biti favorit. Naša igra mora se dizati iz susreta u susret. Možda se čini apsurdno o tome pričati nakon onakve prezentacije u Šibeniku, ali moje je mišljenje da smo makar fizički bolji i spreminiji nego u onoj utakmici u Rijeci ili utakmici prije nje. Činjenica je da su u tim susretima igrali neki igrači koji inače ne igraju na tim pozicijama, stoga mislim kada se sve kockice poslože da će ova momčad dati puno više. Danas su se treninzima već priključili Damjanović i Sablić, što znači ako budu spremni za derbi da će se neki igrači vratiti na svoje prirodne pozicije, što bi i njima i meni olakšalo igru tj. izbor.
Što reći o Dinamu!? Naravno da smo proučavali njihovu igru, prekide, akcije... Svjesni smo da ih čeka teška utakmica u Amsterdamu u četvrtak, no nas to neće i ne smije uljuljati. O našem sastavu teško je govoriti prije subote, vraća nam se Kalinić nakon suspenzije, a danas eto nije trenirao Bartolović radi viroze."

Momčad Hajduka trenirat će u Poljudu do subote ujutro, a onda radi mira i koncentracije idu u karantenu u marinu "Frapa".
Utakmicu između Hajduka i Dinama sudit će riječki sudac Ivan Bebek


Post je objavljen 06.10.2007. u 21:18 sati.