Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/danielnl

Marketing

Gay.eu na hrvatskom...

Stovani blogerasi,

nije me bilo dugo vremena, prezauzetost poslovima, deckom, familijom je ucinila svoje te nisam nasao vremena za pisati svoj blog, ali sam neke pratio i ostavljao komentare. Jedna od stvari kaj me je ponukala napisati post je kaj sam primijetio da se jedan od "stare garde" blogerasa vratio, odnosno ponovno napisao post. Radi se o mysteryMJ, cije sam postove uvijek pazljivo citao.

Najprije jedna obavijest za sve. Gay.nl ili za podrucje izvan Nizozemske http://gay.eu u zadnji nekoliko mjeseci prosiruje svoje djelatnosti na podrucje cijele Europe, a posebna paznja se daje zemljama gdje gay prava nisi na zavidnoj razini, a nazalost u u skupinu zemalja spada i Hrvatska. Pored prevoda na tzv."svjetske" jezike", dakle njemacki, spanjolski, francuski, site je preveden na poljski, madzarski, rumunjski, turski, a od prije nekoliko dana uradjen je i prevod na hrvatski sretan Moram se pohvaliti i reci da sam taj prevod i postavke ja uradio i takodjer sam na neki nacin urednik redakcije za hrvatski jezik. cool Dakle, ukoliko ima osoba koji zele suradjivati sa redakcijom gay.eu mogu mi se obratiti pa ih budem uputio dalje (sa preporukama naravno sretan )

A sto ima kod mene novoga, pa evo ovako:

- i dalje sam u vezi sa Stefanom, jednim lijepim blond flamanskim deckom plavih ociju, istine radi nalazimo se u otvorenoj vezi ali vjerujte mi, to ne umanjuje nasu obostranu ljubav.
- u svibnju sam uradio extension od kose, sada mi kosa pada preko ociju, ono moderna zurka.
- od svibnja sam poceo redovito komunicirati sa jednim predobrim deckom sa sjeverozapada Hrvatske, decko koji me odusevio svojom dobrotom, inteligencijom, iskrenoscu. Stvarno sam se vezao za njega kao frenda, ako par dana ne pricamo preko MSNa, odmah mi nedostaje. Nisam mogao vjerovati da mogu nekoga toliko zavoljeti kao frenda, kao osobu.
-ljeto je bilo realtivno dobro, temperara idealna, nikada preko 30. Mojoj obitelji je to dobro doslo, jer su se "evakuirali" ovdje tijekom nesnosnih vrucina u Hrvatskoj smijeh
-tijekom svog boravka ovdje, moja mama je upoznala mog decka i ono, sto mogu reci. Radije bi ona upoznala buducu snaju, ali je ispostovala decka, popili pice, malo popricala sa njime i to. sretan Kad pomislim da je drugima tako nesto prakticki nemoguce, mogu biti zadovoljan i sa ovim.

Eto to bi bilo ukratko od mene, pa citamo se.

Pozdrav svima

Post je objavljen 06.10.2007. u 21:06 sati.