Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Jedan super film

Ono što mi se zapravo sviđa je to da je Berix (nepostojeća) individua koji ima osjećaj da postiže nešto značajno i koja ozbiljno radi na tome da shvati da ne postoji. Zar nije to izvrsno? smijeh
Sviđa mi se to promatranje filma u kojem Berix postaje Sve i Nitko. U tom filmu Berix čita knjige o nedualizmu, Advaiti i sl., piše blog o tome itd. Također, to je film u kojem Berix promatra misli i emocije koje mu se događaju, ispituje svoje misli i ponekad pokušava umom shvatiti što je umu neshvatljivo. Sa drugima izmjenjuje svoja iskustva i razmišljanja o povezanim temama. Berix u tom filmu živi okružen duhovnim paradoksima. U tom filmu, koliko god bilo na trenutke napeto, zna se već kako će završiti. Svejedno je i dalje gušt promatrati taj film - najbolji film koji sam ikad vidio.
Svi savjeti Berixovih mentora, svo pričanje i intezivno razmišljanje, sve drame kroz koje prolazi lik Berix, zapravo služe čisto tome da bi film bio zanimljiviji i nemaju nikakvog utjecaja na kraj.
Poanta? Nabaciti osmjeh na lice, ne shvaćati stvari previše ozbiljno i uživati u najboljem igranom filmu ikad ne-snimljenom! Kako bih ni mogao shvatiti ozbiljno nešto tako neozbiljno kao što je moja prava Priroda?

Lipi pozdrav i svim ostalim glumcima u tom filmu! wave

P.S.
Jedino što bi se možda moglo dodati tom filmu je ponešto erotike - to je dobrodošlo u svakom filmu, neovisno o tematici. wink

P.P.S.
Nagradno pitanje za sve moje čitatelje, a pogotovo čitateljice - tko gleda taj film? (hint: 3 su točna odgovora - valjda)
(Nagrada? Onog tko točno odgovori pratiti će sreća u životu yes (konkretno, osjećaj sreće jer je točno odgovorio na ovako teško pitanje...))

Post je objavljen 05.10.2007. u 08:48 sati.