Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Tribute koncert za Caneta

U Palachu je danas najavljen koncert Tribute za Caneta koji će se održati u subotu 6. listopada s početkom u 19:30 sati u klubu Palachu.
Radi se o koncertu kojim prijatelji žele odati počast tragično preminulom Dejanu Saničaninu- Canetu uz glazbu koju je volio, rekao je Canetov brat Bojan Saničanin.
Na koncertu će nastupit sastavi s kojima se Cane družio ili djelovao, a šest članova Ri teatra Kalavarija izvest će skečeve koji neće biti toliko komični kao obično, ali niti previše žalosni.
Cane je Ri rock scenu najviše zadužio svojim djelovanjem s grupom The Stuff. S njima je proveo pet godina i snimio angažirani rock album «Pare ili Život». Zdravko Kasapović, lider The Stuffa rekao je da će koncert posvetiti borbi protiv droge dok je Damir Čargonja dodao da je događanje u prvom redu oproštaj za prijatelja, ali se ipak želi upozoriti ljude neka prestanu zatvarati oči pred problemom, a ne da i dalje nedostatak komunikacije generira loše stvari.
Cijena ulaznice bit će 20 kuna, a sav novac ide obitelji preminuloga Saničanina.
U muzičkom djelu nastupit će:
1.Bruno
2.River Sharks
3.My buddy moose
4.Stoned Cows
5.OŠ Sulud III
6.The Stuff

Iz Ri teatra Kalvarija nastupit će: Sarah Švegar, Filip Ličanin, Nebojša Zelić, Maja Dobrila, Bojan Lakoš i Nino Bijelat



Post je objavljen 04.10.2007. u 15:02 sati.