Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

Vratili se kući...

More je bilo zabavno i odmorno...obnovili ste svoju energiju, odmorili ste se, uhvatili blagodati mora i sunca...ali lijepo je vratiti se kući. I pseto misli tako...je bilo njemu fora na moru, ali ipak nikada vaš lijepi apartman i prekrasna terasa nisu bili njegov dom. Njegov dom je ovdje, ovdje gdje sa vama provodi dane u sreći i radosti ponekada tuzi i kad je sunce i kad je magla i kada je tmurno i pada kiša...to je njegov dom. Sretno je mali dragi psić onjuškao stan i legao na svoje mjesto i zaspao...nevjerojatno koliko mirno spava, puuuuuuno mirnije nego u morskom apartmanu...pas se kod kuće osjeća sigurno...neka slatko spava.
Opalio je mali pas 5 sati spavanja u komadu i sada se proteže pred vama i liže vam ruku...išao bi malo prošetati po kvartu...da vidi gdje su mu frendovi, što ima novoga, jel' pokošena trava...ajmo mali pas, ogrlicu oko vrata i idemo. Iako je čitavo vrijeme na moru pas bio pušten, sasvim dobro prihvaća hodanje na povodniku...očito da je to dobro naučeno. Dolazite na kvartovsku livadu i pas vidjevši stare frendove počne natezati povodnik...nemate srca braniti mu...ipak se nije 15 dana igrao sa psima. Otpuštate povodnik i jiiiipppiiii luda igra sa psećim frendovima može početi. Hopa, juriš, ludo pseto sve frendove poziva na igru, ali ne reagiraju svi baš najbolje. Psi su kao malo oprezni...pa da, pas vam je narastao u ovih 15 dana i plivanje je uvelike pomoglo na pravilnoj izgradnji mišića i cijeloga tijela...sasvim je normalno da su stari frendovi malo zbunjeni novom pojavom vašeg malog psa i trebat će neko vrijeme da se ponovno uspostavi hijerarhija u njihovom malom čoporu. Sve to izgleda OK...psi su dobro odgojeni i poslušni i u sasvim lijepoj igri oni će među sobom posložiti stvari...jako brzo će znati tko je brži, bolji i jači...slatki su tako dok se opipavaju...slatki su zbog toga što su toliko dragi i dobri da to čine toliko jednostavno i pitomo, bez svađe i agresije...malo se jure, malo valjaju po travi, malo preskakuju i grickaju, tu i tamo netko malo zareži pa ga vlasnik upozori da to nije fora i za sat vremena igre sve je ponovno na svome mjestu.
Veliko je zadovoljstvo u vama dok sretni pas kraj vas hoda na povratku kući...dome slatki dome...valjda mi je gazda postavio moje posudice, gladan sam i žedan pas.


Post je objavljen 04.10.2007. u 08:54 sati.