Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/balkanmusicmp3

Marketing

Suzana Mančić - novi pornić

Posle fotki na kojima je voditeljka Suzana Mančić ko od majke rođena, a koje su objavljene u Plejboju 2004. godine, i pornića koji je samo godinu dana kasnije preplavio domaće tržište i izazvao pomamu kod "običnih ljudi" - iako je snimljen pre čak petnaestak godina i u kojem su u glavnim ulogama Suzana i njen bivši suprug Nebojša Kunić - Mančićeva je ponovo na udaru javnosti. Naime, ovih dana pojavio se novi porno-snimak, ali ovoga puta sa njenim verenikom Simeonom - Simom Ocomokosom, sa kojim je sedam godina u vezi. Kako tvrde neki domaći listovi (ali i strani - hrvatski, bosanski, prim. aut.), ovo "delo" traje oko četiri minuta, a snimak je načinila lično Suzana!

Novi pornić se od prvog dosta razlikuje jer je sniman vrhunskom digitalnom kamerom. Držala ju je Suzana i u sobi hotela "Palasio Estoril" u Portugalu snimala najpre svog dragog kako masturbira. Zatim je odložila kameru, ali nije pritisnula dugme "stop", već je snimila i scenu kada se pridružuje Simeonu, pa se na traci vidi klasičan seks, u klasičnom krevetu, ali "začinjen" Suzaninim rečenicama tipa "Tako volim da me j...š" i sličnim "porukama" napaljene voditeljke, koja bi potom ponavljala te iste reči i na engleskom. Po završetku seksa, Suzi ponovo uzima kameru i sa prozora snima panoramu mesta u kojem su bili na letovanju.

Mančićeva je, naravno, šokirana, što je i priznala u nekim medijima. Takođe je potvrdila da je snimala vođenje ljubavi sa svojim Simom, ali da joj nije jasno ko je želeo da joj naudi i tako nešto pusti u javnost. Tvrdi da je traku odavno izbrisala (?), kao i da joj zbog ovakvog skandala dođe da zauvek napusti Srbiju. I to sada, kada je postala ličnost o kojoj bruji čaršija, ali i susedi iz eks-ju republika. Kao brižna majka, teško je pretpostaviti kako se po drugi put opravdala pred ćerkama.

U želji da čujemo komentar popularne voditeljke, pozvali smo je na brojeve poznate redakciji, ali se tokom jučerašnjeg dana nije javljala na telefon.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje

Post je objavljen 03.10.2007. u 21:14 sati.