Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivim

Marketing

..ej britney ostala ti bez svoje dječice...

Sudska odluka o privremenom skrbništvu nakon samo dva tjedna promijenjena je u oduzimanje djece do daljnjega i njihovo vraćanje pod okrilje Kevina Federlinea.


Američkoj pjevačici Britney Spears sud u Los Angelesu privremeno je oduzeo skrbništvo nad djecom i dodijelio ga njihovu ocu Kevinu Federlineau.

Iako razlozi oduzimanja nisu navedeni, odluka je donesena 10 dana nakon što je Britney optužena za bijeg s mjesta prometne nesreće koju je izazvala i vožnju bez valjane dozvole.

Jednako tako 18. rujna sudac Scott Gordon, koji je vodio parnicu, istaknuo je da 25-godišnja pjevačica uživa drogu i alkohol i odredio je da se svaka dva tjedna mora javiti u nadležnu ustanovu radi pregleda te jednom tjedno ići na sastanke u savjetovalište za roditelje.

"Kevin Federline će od srijede 3. listopada preuzeti fizičko skrbništvo nad malodobnom djecom sve dok sud ne odredi drukčije", piše u odluci sudca Scotta Gordona, koja je objavljena odmah po završetku susreta s odvjetnicima Spears i Federlinea u palači pravde u Los Angelesu.

Brakorazvodna parnica Spears i Federlinea završena je koncem srpnja, devet mjeseci pošto je pop-pjevačica podnijela zahtjev za rastavu. Dvoje bivših supružnika sve dosad su podjednako dijelili brigu o dvojici svojih sinova, kojima su dvije i godina dana, sukladno privremenom ugovoru zaključenom početkom 2007.

Početkom kolovoza, tjedan dana nakon službenog datuma rastave, Federlineov odvjetnik podnio je zahtjev za izmjenu ugovora u korist svog klijenta.

Post je objavljen 02.10.2007. u 18:51 sati.