Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackangel1908

Marketing

,,,Gledan van, ludilo je dan, al to je normalno skroz jer je kolovoz, i smokve cide med, u čaši topi se led,,,

ala trenutno opisuje moje raspolozenje... lagana sjeta za litnjin danima... sve prolazi tako brzo... da je bar zaustavit zivot u nekom trenutku, lipon naravno, i drzat ga zauvik zaustavljenog na ton trenutku... a kad dosadi samo pribacit na neku drugu sliku u tvom albumu sjecanja... razmisljan o prolaznosti zivota, kako te jednog dana ima a drugi pak nestanes... samo se rasprsis u miljun cestica koje padnu bog zna di, pretvoris se u obicnu prasinu a sjecanje na tebe padne u zaborav... i mi zaboravljamo... ne samo ljude i lica, nego i bitne dogadaje, nekako ishlape... prijateljstva nestaju tako lako a nova se pretesko rađaju... iskusis li jednom ljubav, tesko da ces joj se opet prepustit, prepustas se tada laganin uzicima i avanturama koje ti pruza svaki dan... ne volis ali si voljena... i onda slomis nekome ponos (da ne kazen srce)... sve vise shvacan da onaj moj moto postaje sve tocniji, triba zivit svaki dan ka da ti je zadnji! ali postavljas si pitanje? sta ako ziveci na taj nacin jednostavno sve prebrzo iskusis i onda pred tobom ostanu puste godine zivota u dosadi zbog vec svega iskusanog?? a opet, sta ako zivis polako i onda samo jednog dana odes, u svojoj uobicajenoj rutini nesto te strefi i nestajes?? tada nisi ispunia sve u zivotu... postoji li u drugom zivotu zaljenje?? postoje li tamo negdi u visinama osjecaji??

moje trenutno razmisljanje... prilika za novi post... i pjesmica smisljena za jednog jako dosadnog sata, plod moje maste:


Sjećam se davnih dana
mojih zaboravljenih rana
u one dane kad sam bila sretna
i zbog tebe poletna.

Mislila sam neću te izgubit
da se nećeš u drugu zaljubit,
u mirnoj noći more nas je spojilo
a zatim isto tako i razdvojilo.

Ostala sam sama
u ovoj noći bez sna,
budna sam sanjala tvoje ruke
da me grle bez muke.

Da nije bilo one X
možda koliko te volim nebi shvatila
pa tako nebi ni patila.

Ali Amorova strelica nikog ne zaobilazi
pa tako ni iz mog srca ne izlazi.

No vrijeme liječi sve rane,
ma zaključujem ljubav je sranje
u životu ćeš uspit ako voliš sebe,
a muške ko jebe!


Vau, koja mašta... eto šta nama hrvatski čini... tako nakon inspirativnog posta krećen u nove pohode... pozdravljan sve svoje male i velike ljubavi (znat će oni ko su)... cmuak kiss


Post je objavljen 02.10.2007. u 16:20 sati.