Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/retajskiblog

Marketing

SWEET 17!

Za početak sretan mi rođendan sa malim zakašnjenjem. Imala san namjeru prije napisat ovaj rođendanski post ali nisan imala vrimena tako da to tek sada obavljam.
Odma ću vam odgovorit na pitanje koje mi svi postavljaju u zadnjih par dana: "Kako se osjećaš kao sedamnaestogodišnjakinja" (ala kolka rić sedamnaestogodišnjakinja lolrofl)Onda ih ja prvo blido pogledam i onda im kažem da se osjećam zrelije, pametnije, odgovornije, a onda oni mene blido pogledaju i kažu "ne seri".
No dobro, istina je da se od svega toga osjećam samo puno starija, a neznam zašto. 17 mi se pari baš puno... A i bilo mi je predobro dok san imala 16. Najbolja godina u mom životu. Normalno bilo je tu malih uspona i veeelikih padova al zato i je bila tako dobra. Bilo je tu svega tako da nije bilo monotono kao sve ove godinefino Sve u svemu bilo je prekulcool
A kako je počelo moglo bi i ove godine bit veselo... U petak sam za sretan rođendan spušila asa iz švabskog, a nakon toga picala matišu (asti jesan luda i buntovna nut) Onda se navečer skupila standardna ekipa u mene. Soba mi je bila ka da je bomba pala u nju i to ona atomska.
Onda je napokon došla subota, dan za slavlje. Slavile smo ja i Petra skupa na Firama... Bilo je masu svita i masu pića od čega je pola ostalo (tužno ali istinito). Sve u svemu uništili smo se... Dobro aj nismo svi al smo Darjanaughty i ja bile poprilično zgažene. Tako da san dušu ispustila na pjesku isprid svih (posebne zahvale Serki i Ireni koje su bile uz mene u kriznim trenutcimakiss) Al rekuperale smo se mi uz malu pomoć nekih ljudi koje sad nećemo spominjat hehe.

Mislim da iz priloženog možete vidit da mi je ova godina poprilično veselo počela i ja se nadam da će takva ostati do krajasmijeh

Post je objavljen 02.10.2007. u 14:25 sati.