Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

Da. Valjda.

Eto, danas je 30.-ti, a ja jednostavno ne mogu podnest da na arhivi uz ovaj mjesec za broj postova ostane 2. Stoga moram napisati ovaj, pa makar se sastojao od svega i svačega. No, čak se i pisanje posta čini jednostavnije od učenja hrpe predmeta čije me bilježnice samo gledaju sa police. Ali, ja kao ja, uvijek sve odgađam za sutra pa kasnije uvijek izvučem tanji kraj. Ne znam na koju foru, no ne žalim se što se toga tiče.
Neki dan, buljeći u zid nekih dobrih sat vremena, razmišljala sam o svemu i svačemu. Pa i o ovom blogu. Koliko mi znači ispisati ono što mislim tu. Katkad mislim da je lakše takve stvari napisati nego nekome uživo pričati. Ipak je lakše svoje lude ideje iskazati tipkajući prstima po tipkovnici. Pa shvatih da mi blog toliko znači da sam poželjela da ga nikad ne prestanem pisati. I tako će biti. Valjda.
Pa sam čak i promijenila dizajn. Al je tako nekako...čudno. Navikla sam i zavoljela onaj. A ovi iz blog.hr bivaju fini i ne meću novih dizajnova u galeriju. Hvala im. Pa tako...Nešto bih promijenila, a ne znam što. Bojim se da ne narušim integritet bloga, al opet bi nešt novo. Prvo bi bio dizajn kad bi ova gospoda metnula. Al budući da neće, morat ću se nekako snaći za to. Jer ne volim dizajnove tih kvazi blog dizajnera. Dobro, priznajem, posebna sam kobasica u metaforičnom značenju. Pa si sad vi mislite. :D
A tek kad sredim stvar s dizajnom, krećem na sve ostalo. Znači, neće to još skoro.
Školska godina krenula je, manje više dobro. Nađu se poneki profesori koji misle da su bog i batina, no vjerujem da ću moći savladati njih i njhove predmete. Nekako se tješim da ću, kad sam već prve tri godine izgurala sa 5, uspjeti i ovu. Ali budući da izgubih interes za sve osim hrvatskog i engleskog, to se čini nekako teže. Al mogu ja to!! Da. Valjda.
Zato sam se bacila na učenje hrvatskog.
Engleskog tako-tako.
Španjolski je tek u planu.
A opća kultura mi visi za vratom.
Al imam ja to sve pod kontrolom!! Da. Valjda.
I eto, ovaj post je konačno (nakon, vjerovali ili ne, 3 sata) izguran do kraja. I makar je nakaradan, zbrda zdola i nesvrsishodan, bar će za ovaj mjesec u zagradici pisati 3.
A to meni jako puno znači.
Da.
Valjda.


Post je objavljen 30.09.2007. u 21:48 sati.