Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bozjaljubav

Marketing

Opet uživo iz Podsuseda...

Evo odavno vam nisam pisao što se događa u kući...Jednostavno dan je toliko ispunjen da neman vrimena kad napisat post...
Bilo je par radnih akcija,nogometa,košarke,zabave,...U subotu je bio velik dan za našu župu tj. zajednicu...Don. Milan je slavio imendan,pa smo ga morali nekako razveselit...U subotu smo se digli svi (više-manje) u 01:30 h i otišli u sakristiju do don. Milanovog ureda...Danac je sa bežićnog telefona nazvao don. Milanov ured tj. sobu...Don. Milan se javio a Danac mu je rekao da je jako loše,i može li doć do njegove sobe jer mu se Hrvoje nejavlja na telefon...Naravno don. Milan je brižno izletio iz sobe-ureda i otišao na treći kat u Dančevu sobu...Za to vrijememi smo svi ušli u njegov ured i čekali ga dok se ne vrati...Kad je pogledao sve sobe i vidija da nigdi nikog nema vratio se u ured...Kad je otvorija vrata mi smo počeli pivat "Lipo ime Milan,Milan..."Jako se iznenadio...Malo smo se počastili višnjevcem i slikali se koji put i vratili se spavat...Don. Milan nam je priznao da se malo uplašio...hahahha....Proslava don. Milanovog imendana bila je za ručak...Pošto voli cviće poklonili smo mu drvo života i dnevnik bl. Stepinca...Drugi važan događaj bija je navečer...Naš ekonom don. Franjo slavija je 50 godina redovničkih zavijeta...Još su dva svećenika sinoć slavili po 25 godina misništva,don. Stijepan Tribuljak i don. Stijepan Pasarić...U čast slavlja bila je svečana Misa u 18:30 h na kojoj je bilo 8 svećenika: don. Milan,don. Tunjo,don. Alojzije,don. Franjo,don. Danko Litrić (misionar),don. Stijepan T.,don. Stijepan P.,don. Mirko M.
Poslije mise bila je zakuska, tj. bila su dva švedska stola.Skupilo se dosta ljudi.Na kraju je Hrvoje uzeo gitaru i počeo svirat.Tada su nam rekli da bi mogli malo i goste zabavit te smo onda otišli u blagavaonicu i počeli PJEVATI (Hrvoje svira,a mi sjemeništarci pivali).Bilo je raznih pisama od zabavnih do crkvenih, a na kraju domoljubne.Eto to bi bilo sve o velikoj proslavi.Nemoj te nas zaboravit u molitvama jer nije nam uvijek tako lako i zabavno, znaju doć i kušnje.BVB u našim ste molitvama...Luka.

Post je objavljen 30.09.2007. u 18:26 sati.