Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonustranumene

Marketing

Daily report.....

Gledam jutros kroz prozor 1....bolje rečeno tajnovito između mojih biljčica na prozorima.....

Image Hosted by ImageShack.us


......pa kroz prozor2....

Image Hosted by ImageShack.us


Vani je predivan sunčan dan...tek pokoji oblak podsjeća na jučerašnju kišu i teške sive oblake. Ipak ne kanim van osim po kruh koji rijetko kupujem, ali danas sam se zaželjela samo paradajz juhe. Ne mogu joj danas odoliti jer imam mamin domaći pasirani paradajz.....Kukuruzni kruh narežem na kockice i prepečem na maslacu. To je nezaobilazan detalj uz ovu juhu.
I onda je to izgledalo ovako:


Image Hosted by ImageShack.us


Volim koristiti one salvete u roli....nasmijala sam se sama sebi kada sam vidjela riječi na istrgnutoj salveti....:o))) "Ditelo con i fiori. Io sono un'orchidea vestita di passione perché elegante é il mio cuore." :
(Recite to cvijećem. Ja sam orhidea odjevena strašću jer moje je srce elegantno) Slobodan, brzinski prijevod....

Image Hosted by ImageShack.us


Istina......ručala sam već u 11h.....i bez obzira što je vani lijep dan ostajem u stanu uz tek napravljen nescaffe (danas ne pijem orzo ) i sa željom da nastavim sa knjigom Igora Mandića koju trenutno čitam.


Image Hosted by ImageShack.us


Ne znam kako vi ali ja sam "slaba" na ove podsjetnike u knjigama za označavanje stranice na kojoj sam prekinula čitanje. Ovaj posebno volim. Iz Rima je..s detaljem Rafaellovog anđela...i sjećam se da sam tamo uvijek uživala među tim stvarčicama. Gora sam od djeteta koje uvedete u trgovinu s igračkama.

Image Hosted by ImageShack.us


Eto......opet sam se malko uhvatila svog fotoaparata......

Post je objavljen 29.09.2007. u 12:08 sati.