Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ish

Marketing

A što ćemo kad jednom nestane energije koja pokreće naša pomagala???

Tada će jako doći do izražaja naša neuravnotežena, šepava civilizacija.

Strašno visimo na duhovnu stranu, jer smo tu najkraći. Znate onu scenu iz 2001. ODISEJA U SVEMIRU, kad majmun uzme kost i shvati da je može upotrijebiti kao oružje (oruđe)? E, čini se kao da smo tu negdje zeznuli. Razvijamo tu glupu kost i totalno zanemarujemo sve ostale naše potencijale. Tehnologija nam je i štaka i gazda. Pogledajte samo sustav školovanja. Djeca bubaju hrpe informacija bez razumijevanja i na kraju nemaju pojma o sebi, o životu... Zagorci bi rekli: "Učiš čitav život i umreš bedak". To je žalosno. A što je s telepatijom, telekinezom, levitacijom, astralnim putovanjima, iscjeljivanjem...? Toliko je nerealiziranih potencijala u svima nama, a mi još uvijek davimo djecu s informacijama koje naštrebaju i rijetko ih ili nikada praktično primjene. Učimo skroz krive stvari. Zato više i nismo ljudi, nego nekrofili koji ljube materijalno i podsmjehuju se duhovnome. Trebali bi spoznati sebe, otkrivati svoje potencijale i oštriti ih, a ne zatupljivati.

Teško se je boriti protiv tog sustava. Gdje je ljubav? Što je s međuljudskim odnosima? Gdje je duhovnost? Gdje je alternativa ovakvom sustavu? Koga slijediti? Koga pitati?

Jeste razmišljali da što ste stariji, sve manje pitanja postavljate i sve ste više pomireni s činjenicom da na neka pitanja nikada niste dobili odgovor? Neki bi rekli da ste pametniji, pa zato manje pitate, a neki bi rekli da vas je sustav apsorbirao i da ste se predali.

Nastavit će se...

Post je objavljen 29.09.2007. u 10:19 sati.