Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furka89

Marketing

aweeeeee!!!

Znam da ce Vam dragi moji citatelji biti iznenadjujuce sta Vam se obracam ovim stilom pisanim tekstom, ali evo nadam se da cete i ovi prozvakati.

Image Hosted by ImageShack.us


Puna sam novih dogodovstina, dozivljaja, emocija i tralalala.

Naime posto ovo ljeto nisam stigla do najdrazeg mi Zadra, najnovija mi je ideja (ako sve bude ok sa gimnazijom i ocjenama na polugodistu) da Iva i ja platimo hotel i odemo na par dana oko Bozica… harale bi po Gothamu i Forumu s najdrazim mi prijateljima Zadranima, otisle do Krize i Mase u Bibinje itd. No jos postoji i jedna opcija o skijanju tak daaaa…. No toliko o savrsenim zamislima i mastarijama.
Treba se knjige capat, ajme kako mi se neda! I jesen je mda tu;(

Image Hosted by ImageShack.us


To mora da je ljubav…
Danijel i ja smo skupa 2 mj. divno mi je s njime. Bas je dobar decko i sve 5! A susrecem ga svakodnevno (zivi par kuca od mene) iako se vidimo bas «onak» samo vikendom jer oboje smo maturanti, a k tomu on se bavi sportom (i to naveliko) tak da ima svakodnevne treninge, a ja pak imam svoje obaveze i razne nastupe, predstave, probe i jos mnoooogoooo toga!!!


U razredu (tocnije na maturalcu KOJI JE BIO SAVRSEN I O KOJEM CU VAM PISATI) se oformila supkultura K.U.J.A. Klub Ultra Jakih Andjela wow!! Inace u raz. Ima 14 cura,ali nas je samo 10 u zajednici onak full… al smo onak full dobre predobre …. (INES DAJ SPONTANI). Zakon je kad mozes biti u vecem drustvu i kad okrenes ledja nemas onaj osijecaj da te odmah olajavaju! Tak da je predobro. Stalno smo skupa i takocka… zovemo jedna drugu, placemo jedna drugoj, smijemo se skupa, nema tajni i traceva! Sutra napadamo na colonijin koncert!
Morat cu neki slideic nabacit o tome …

Image Hosted by ImageShack.us


Sto je jos vrijedno spomena?!
Autoskola dobro napreduje zanemarivsi da sam srusila par puta cunjeve na poligonu, na bocnom parkiranju da se razumijemo!
Planiram u govornicku skolu, skupljam sponzore laganini ipak sam ja ove god maturantica i u govornickoj looool;)) treba mucit klince!
I mda mda sad ce bit blizu Dubrovnika!! Ajme MISUREEEEEEEEEEEEEEE VIDIMO SE!! Jos da mi Lana moje dodje s Korcule!! Bit ce luuudniiicaaa!!!
Imam vecernji ritula ispijanja kakaaaaaa i papanja keksica i evo priznajem gledam Big Brother i ne podnosim Senku!

Image Hosted by ImageShack.us


Cmax svima i oprostite sto sam vas morila!


Post je objavljen 29.09.2007. u 01:38 sati.