Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wayti2

Marketing

NOVOSTI, NOVOSTI

Nijesam se dugo javila, ali ne zato jer nemam o čemu pisati nego zato jer mi se nije dalo sve to iskucavati. No, sad sam ulovila malo slobodnog vremenba, a i inspiracija mi je naišla pa ću upravo sad opisati kaj mi se sve događalo.
Kupila sam dionice T-HT-a, a tek nakon toga saznala da će se Telekom možda i povući sa našeg tržišta. Navodno im profit stagnira, pa traže novo tržište. Barem mi je jedna ptičica tak prišapnula.
No, s druge strane, «ko ne riskira-taj ne profitira». Neću niš drugo reći da se ne ureknem.

Frendica iz Splita je napokon našla stan u Zagrebu. Dragi i ja smo je otišli posjetiti i moram priznati da za 200€+režije ima slatki mali stanček, u kojem bi komotno i dvoje moglo živjeti. Držim sva 4 palca da se to i dogodi. Naime, cura je do sad zbilja imala lošu sreću sa frajerima, no izgleda da joj se sreća u ljubavi mijenja jer se pojavio i njezin princ na bijelom konju sa dvojnim državljanstvom. Nadam se samo da na kraju od njega ne ostane samo konj.

Dragi i ja još uvijek tragamo za kućicom u cvijeću i zadali smo si rok do kraja godine, jer će se sa 01.01.2008. uvjeti za dobivanje kredita jako pooštriti. S obzirom da smo, zahvaljujući sindikatu kulture, oboje dobili povišicu, malčice nam je i kreditna sposobnost poskočila. Iako još uvijek ne dovoljno da bismo mogli kupiti stan na periferiji, no ipak dovoljno da možemo računati i na uređenije kućice u okolici Zagreba. Baš sutra idemo pogledati jednu.

Opširnije javljanje slijedi. Držite mi palce da sutra ta kućica bude ona prava.


Post je objavljen 28.09.2007. u 19:49 sati.